Mede-oprichter Duco Bodewes verlaat Stec Groep

Duco Bodewes (45), directeur en mede-oprichter, heeft na vijftien jaar besloten per 1 mei te vertrekken bij Stec Groep. “Ik kijk met veel plezier terug op de mooie adviezen die we hebben uitgebracht, de markten die we veroverd hebben en het sterke team van adviseurs dat we hebben opgebouwd. Nu het kind groot geworden is, moet ik het voor mijn gevoel loslaten en dat is wat ik nu welbewust doe. Zo krijg ik de tijd en de handen vrij om na te denken over mijn toekomst, zodat ik een volgende stap kan zetten. Ik krijg de ruimte om me op een andere manier te verdiepen in slimme oplossingen op de sterk veranderende vastgoedmarkt en ik sta te popelen om nieuwe initiatieven te nemen”, aldus Bodewes.

Vijftien jaar geleden is Duco Bodewes samen met Peter van Geffen Stec Groep gestart. Van Geffen blijft als directeur aan. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk opererend adviesbureau dat marktpartijen, woningcorporaties en overheden adviseert over economische vraagstukken op de woningmarkt en op de markt van commercieel vastgoed. Het bedrijf telt 35 medewerkers en weet zich ondanks de moeilijke markt goed staande te houden.

In de eerste jaren was Bodewes eindverantwoordelijk voor klanten onder institutionele beleggers en projectontwikkelaars, sinds een kleine tien jaar daarnaast ook voor de honderd woningcorporaties waarvoor Stec Groep werkt. Voor de start van Stec Groep werkte Bodewes tien jaar bij Robeco Groep op het terrein van internationaal vastgoed.

Reacties