5 April: "Seminar Participeren met de zorg"

Een interactieve bijeenkomst, waarbij interessante sprekers u aan het denken zetten en uiteenlopende stellingen worden gedeponeerd:

- Aan welke vooravond staan de woningcorporaties, beleggers en investeerders; - Vennootschap- en overdrachtsbelasting, BTW en huursubsidie grens; - Europese wetgeving en woningcorporaties; - Wet- en regelgeving brengt de woningcorporaties, reguliere- en particuliere.

woon/zorgmarkten samen; - Herontwikkelen van zorgvastgoed; - De particuliere woon/zorgmarkt heeft een voorsprong op de reguliere markt; - Een goede ondernemersvorm is van groot belang; - Succesfactoren voor een goede bedrijfsvoering in de toekomst met de juiste spirit.

zoals een ondernemersgeest, businesscase, vastgoed en zorgsegmentatie; - Het managen en sturen op cijfers en kengetallen en hierin keuzes durven maken; - Service en dienstverlening en Domotica “het onderscheidend vermogen”.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Alma Verhagen, tel.nr. 0314 – 377850.

Klik hier voor verdere informatie en Klik hier voor het gehele programma 


U kunt zich aanmelden via info@vastgoedjournaal.nl, met als onderwerp: "participeren met de zorg".

Dit seminar wordt georganiseerd door CS-Twee BV samen met Westerveld en Vossers. Doel is verbinden en met elkaar van gedachten te wisselen over participeren met de zorg.

 

Locatie: Boerderij Langerlust

Reacties