DHG verliest Jean Paul Batenburg

Jean Paul Batenburg (39) vertrekt per april bij DHG. Batenburg is de afgelopen jaren als acquisitie manager mede verantwoordelijk geweest voor de uitbouw van de vastgoedportefeuille en is daarnaast gespecialiseerd in havengebonden natte terreinen. In de laatst genoemde functie heeft Batenburg jarenlang nauw samengewerkt met het Havenbedrijf Rotterdam waarmee DHG een aantal joint ventures heeft. 

Batenburg die zijn vastgoedcarrière in 2001 bij DHG begon licht zijn vertrek als volgt toe: “Ik heb de afgelopen 11 jaar met heel veel inzet en plezier gewerkt in het hechte team van DHG en daarnaast hard gewerkt aan het uitbouwen en optimalisering van de DHG vastgoedportefeuille. Er deed zich nu de mogelijkheid voor om op zelfstandige basis in het vastgoed te gaan opereren waarbij ik me de komende tijd zal gaan toeleggen op het beheer en verkoop van een grote vastgoedportefeuille op een ander vastgoedgebied.”

David Hart en Willem Slager zullen de werkzaamheden van Batenburg voorlopig overnemen totdat zij een geschikte opvolger voor hem gevonden hebben. 

Reacties