TNT Centre is finalist MIPIM Awards 2012. Iedereen kan nu gaan stemmen....

TNT Centre is een van de drie finalisten voor de prestigieuze MIPIM Awards in de categorie ‘Best Office and Business Development’. Het door het consortium OVG en Triodos Bank ontwikkelde gebouw werd eind januari uit ruim 100 projecten door een vakjury geselecteerd. Hierbij werd onder andere gekeken naar techniek, architectuur en duurzaamheid. Met deze nominatie heeft TNT Centre zware internationale concurrentie achter zich gelaten, met  inzendingen uit onder andere Vietnam, Zweden, Spanje, Brazilië, Hong Kong en de Verenigde Staten.

De prijs zal uitgereikt worden op 8 maart in Cannes, precies op dezelfde datum zal de Thuisblijversborrel 2012 plaats vinden in Rotterdam. Naast de stem van de gerenommeerde vakjury, zal ook de stem van de MIPIM bezoeker bepalen wie van de drie finalisten de winnaar van de MIPIM Awards 2012 wordt.

People’s Choice Award

Nieuw dit jaar is de ‘People’s Choice Award’.  Deze publieksprijs wordt uitgereikt aan het project dat de meeste online stemmen krijgt. Tot 1 maart is het mogelijk te stemmen via

http://www.mipim.com/en/mipim/programme/mipim-awards-voting/Reacties


Laatste nieuws