Te hoge WOZ-waarden? Maak gebruik van een gratis quick-scan

Binnenkort valt hij weer op de deurmat: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarden van uw woningen en/of bedrijfspanden. In veel gevallen is de WOZ-waarde te hoog vastgesteld en betaalt u teveel onroerende zaak-, inkomsten- en mogelijk ook vennootschapsbelasting.

Vooral nu landelijk gezien het aantal verkooptransacties van woningen bijna is gehalveerd, de leegstand toeneemt en huurwaarden enorm onder druk staan, wijst de praktijk uit dat veel gemeenten te hoge WOZ-waarden vaststellen.

WOZ-Consultants is gespecialiseerd in het op basis van no cure, no pay verlagen van WOZ-waarden. De proceskosten van de bezwaar- of beroepsprocedure worden zelfs grotendeels vergoed door de gemeente als gevolg van een regeling in de wet.

Aanvullend betaalt de opdrachtgever zelf 25% van het gerealiseerde belastingvoordeel op de gemeentelijke belastingen. Indien het WOZ-Consultants niet lukt de WOZ-waarde te verlagen, bent u niets verschuldigd en dragen zij de gemaakte kosten volledig.

Verzend een mail naar info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp WOZ AANSLAG voor een GRATIS quick-scan van uw volledige vastgoedportefeuille. 

Na ontvangst van uw aanvraag neemt WOZ-Consultants contact met u op inzake de behandeling van uw dossier.Reacties


Laatste nieuws