Gratis bijeenkomst voor vastgoedbeleggers: Maak 5 tot 7% rendement met een vakantiewoning en geniet er zelf ook van

Er bestaan vastgoedbeleggingen waarbij de eigenaar behalve financieel ook persoonlijk profijt kan trekken. Dat kan door het beleggen in goed geëxploiteerde recreatiewoningen. Behalve zicht op 5-7% huurrendement kan de vastgoedbelegger zelf ook van de recreatiewoning gaan genieten. Vakantie Makelaar organiseert over dit onderwerp een exclusieve bijeenkomst voor geïnteresseerden in Uithoorn, nabij Amsterdam.

U droomt van uw eigen recreatiewoning /belegging? Vakantie Makelaar helpt u graag uw droom te verwezenlijken. Het is van belang dat de woning volledig aansluit bij uw wensen. Samen met u inventariseren zij uw wensen m.b.t. de woning, parkfaciliteiten en omgeving. Vakantie Makelaar geeft u graag vrijblijvend een deskundig en objectief advies tijdens de Tweede woning informatiedagen, óók als u wilt aankopen vanuit beleggingsoogpunt.

Wanneer u meer wilt weten dan nodigt Vakantie Makelaar u graag uit voor de Tweede woning informatiedagen, een exclusieve bijeenkomst op zaterdag 11 en zondag 12 februari in Uithoorn. Meld u nu geheel vrijblijvend aan op info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp RENDEMENT MET VAKANTIEWONING.

Reacties