Schaatsteam AM haalt 10.000 euro op voor goede doelen Weissensee4Kids

Afgelopen week heeft het schaatsteam van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk verreden. Het AM schaatsteam heeft hierbij 10.000 euro opgehaald voor de goede doelen van Weissendee4Kids zoals het Ronald McDonald Huis en Orange Babies.

“De totale opbrengst van Weissensee4Kids 2012 is nog niet bekend, maar de teller staat inmiddels ruim boven 130.000 euro”, zegt Michel Westbeek, directeur communicatie van AM die ook persoonlijk deelnam aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. 

“Alle collega’s van Team AM hebben zich bij de Alternatieve Elfstedentocht van hun beste kant laten zien. Met z’n zessen hebben we ruim 750 kilometergeschaatst. Bovendien kwamen we allemaal ongehavend uit de strijd, wat lang niet voor iedere schaatser gold op het Oostenrijkse ijs dat hier en daar scheuren en broze plekken vertoonde”, aldus Westbeek.

Op de foto: Het nog fitte Team AM voor het trainingsrondje op donderdag 26 januari 2012 onder de strakblauwe hemel van Karinthië: v.r.n.l. Herman Nijland, Freek Peters, Arjen van Dijk, Michel Westbeek, Sander Breethoff en Daphne van Noordt.

Lees ook:

Alternatieve Elfstedentocht trekt opnieuw vastgoedprofessionals op de schaats voor het goede doel

 
EVENTS
 
16-11-2011 (10:23)

Op vrijdag 27 januari 2012 zal opnieuw de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk worden verreden. Ook voor deze editie spannen vastgoedprofessionals in de Stichting Weissensee4kids zich in om geld in te zamelen om kinderen met een moeilijke start financieel te ondersteunen zoals het Ronald McDonalds Huis in Zwolle en Orange Babies in Zuid-Afrika.

 



Reacties


Laatste nieuws