Roodnat verlaat Vesteda voor directiefunctie bij Bohemen

Paul Roodnat, directeur Vesteda Project bv, verlaat Vesteda per 1 februari 2012 en treedt in dienst bij Bohemen B.V. als directeur Ontwikkeling. Nico Mol, statutair directeur Vesteda Project bv, zal per deze datum zijn taken en verantwoordelijkheden overnemen.

Vanaf 1 februari 2012 zal Paul Roodnat als directeur ontwikkeling plaatsnemen in de directie van Bohemen B.V. Hij wordt binnen het directieteam verantwoordelijk voor de dagelijkse  leiding met focus op  gebieds- en locatieontwikkeling binnen de locatie waar Bohemen actief is zoals Leiderdorp (W4), Aalsmeer en Badhoevedorp.

De missie van Bohemen is het risicodragend ontwikkelen van ruimte met RuimteResultaat® (R2). Bohemen ontwikkelt op een onconventionele, vernieuwen­de wijze zonder grond­posi­ties en is trendsetter op vele actuele ruimtelijke aandachts­gebieden zoals meer­vou­dig grondgebruik, Publiek Private Samenwerkingen (PPS), luchtkwaliteit (luchtwerende bebouwing), duurzame gebouwen (warmte- en koude-opslag) en burgerparticipatie. Bekende projecten zijn onder meer: Sijtwende, de omlegging van de A9 in Badhoevedorp, de herinrichting van het huidig tracé N201 in Aalsmeer en W4 Leidse regio. 

Reacties