Branchevereniging VBO Makelaar met bijna 1000 leden gaat samenwerking aan met Vastgoed-Auctions.nl

Ook brancheorganisatie VBO Makelaar kiest voor een samenwerking met Vastgoed-Auctions.nl. Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl is verheugd dat nu ook VBO Makelaar voor zijn online veilinghuis heeft gekozen. VBO Makelaar is na de NVM de grootste makelaarsvereniging met bijna 1000 leden. Eerder sloot branchevereniging VastgoedPro ook al een samenwerkingsovereenkomst met Vastgoed-Auctions.nl

Directeur Hans van der Ploeg van VBO Makelaar: “Juist in de huidige markt wordt er door onze makelaars gezocht naar mogelijkheden om woningen sneller te kunnen verkopen. Met deze samenwerking kunnen de VBO-makelaars hun opdrachtgevers een goed alternatief bieden naast de reguliere verkoopkanalen. De methode om een woning via een online veiling te verkopen, heeft zijn meerwaarde voor diverse soorten woningen reeds bewezen.”

Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl vervolgt: “Doordat wij met onze vrijwillige veiling woningen per opbod verkopen, trekken deze woningen meer kijkers waardoor de kans op een verkoop vergroot wordt. De factor prijs en tijd zorgen voor dit succes, een scherpe “bieden vanaf” prijs trekt extra en nieuwe geïnteresseerden aan binnen een grotere doelgroep en de sluiting van de veiling zorgt ervoor dat de koper een aankoopbeslissing moet nemen. Ook is het prettig voor de makelaar dat hij door het aanbieden van deze verkoopmethode, kan laten zien alle mogelijkheden aan te grijpen om tot een succesvolle verkoop te komen”.



Reacties


Laatste nieuws