Vastgoedcafé Amsterdam breekt alle records + fotoreportage

Na een tijd van weggeweest te zijn vond afgelopen dinsdag 24 januari het allereerste Vastgoedcafé van 2012 plaats in de hippe horecagelegenheid VAKZUID bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. En gelijk werden alle bezoekersrecords gebroken: met bijna 400 vastgoedmannen en –vrouwen uit meer dan 250 bedrijven was VAKZUID letterlijk bomvol.

De geweldig hoge opkomst was mede te danken aan de nieuwe formule van de (toekomstige) Vastgoedcafé’s waarbij bezoekers zich vooraf online via de site en mail van Vastgoedjournaal gratis konden aanmelden. Al om half vijf ’s middags kwamen de eerste bezoekers en zelfs tot na half tien in de avond bleven nog enkele tientallen bezoekers over voor het laatste drankje.

Aan de enthousiaste reacties van de bezoekers te horen verdient deze nieuwe formule van de Vastgoedcafé’s zeker navolging: gratis aanmelden en de gebruikte consumpties ter plaatse afrekenen. Hierdoor was een zeer grote opkomst verzekerd waarbij er goed ‘genetwerkt’ kon worden. In de loop van het jaar zullen meer Vastgoedcafé’s volgens de nieuwe formule op meer plaatsen in Nederland worden georganiseerd. Heeft u zelf een suggestie? Mail dan naar paul@vastgoedjournaal.nl

Namens Vastgoedjournaal.nl & Hoofdsponsor Vastgoed-auctions.nl, bedankt!

Foto reportage:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





















































































Reacties


Laatste nieuws