Actieve ontwikkelaar Provast zoekt talenten met ambities

Als één van de weinige ontwikkelaars met een volle projectenportefeuille zoekt Provast naar nieuwe collega’s die willen meewerken aan spraakmakende landmarks als onder meer de Markthal, De Monarch en Baltimore. Op dit moment zoekt Provast drie vastgoedontwikkelaars op de terreinen Woningen, Retail en Kantoren. 

De vaak spectaculaire projecten van Provast halen regelmatig het nieuws. Recentelijk verkocht Provast het tweede kantoorgebouw (15.000 m2) van haar grote herontwikkelingsproject  ‘De Monarch’ in Den Haag aan de Duitse belegger Hanseatic Funds. Vorig jaar januari verkocht Provast het eerste deel van ‘De Monarch’ ook al aan een Duitse partij (Union).  Een ander opvallend kantorenproject van Provast is Baltimore dat bijna 50.000 m2 hoogwaardige kantoorruimte zal bieden op een  prominente plek naast het World Port Centre op de Rotterdamse Wilhelminapier. De ontwikkeling van de pier wordt beschouwd als één van de meest prestigieuze waterfront-ontwikkelingen in Europa.

Een ander bijzonder project waarbij Provast retail, horeca en wonen aaneensmeedt, is het project Markthal in Rotterdam. Deze ontwikkeling komt in 2014 gereed en zal dan een overdekte foodmarkt bieden in combinatie met ondergronds parkeren, appartementen, een supermarkt, foodgerelateerde winkels en bijzondere horeca. Vastgoedfonds Corio zal na realisatie het retail- en horecagedeelte in belegging gaan nemen.

Ter versterking van haar ontwikkelteam heeft Provast de volgende drie vacatures beschikbaar voor talenten met ambities:

Vastgoedontwikkelaar Retail

Kent het winkellandschap en de daar acterende spelers goed. Heeft een initiërende en actieve rol bij het acquireren van binnenstedelijke winkelprojecten. Stuurt in de initiatief fase van een project het ontwikkelteam aan. Werkt op directieniveau en is gesprekspartner van wethouders, beleggers en retailers. Denkt marktgericht en analytisch. Een commercieel talent met minstens tien jaar relevante werkervaring. Opleiding op HBO- of WO-niveau.

Klik hier voor deze vacature op de Vastgoedvacaturebank.nl

Vastgoedontwikkelaar Woningen

Kent de veranderende woonwensen van de consument voor binnenstedelijke projecten. Ondersteunt acquisities en ontwikkelt zelfstandig woningprojecten. Participeert in ontwikkelingsteams van geïntegreerde projecten. Klantgericht, commercieel en ge- dreven. Opleiding op HBO-of WO-niveau met vijf tot tien jaar relevante werkervaring.

Klik hier voor deze vacature op de Vastgoedvacaturebank.nl

Vastgoedontwikkelaar Kantoren

Kent de vastgoedmarkt en de nieuwe ontwikkelingen die zich daarin voordoen. Breed inzetbaar commercieel talent dat de handen uit de mouwen steekt. Voert marktanalyses uit en brengt nieuwe prospects in kaart. Doet concrete voorstellen aan het management. Bijtertje, gedreven, affiniteit met acquisitie. Opleiding op HBO-of WO-niveau met minimaal twee jaar relevante werkervaring.

Klik hier voor deze vacature op de Vastgoedvacaturebank.nl

Reacties op de vacatures kunnen worden gestuurd naar:

Provast, t.a.v. Simone Paul

Postbus 16395, 2500 BJ Den Haag

spaul@provast.nl

Reacties