Nieuwe directeuren bij AM geven vorm aan nieuwe focusstrategie

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft in het kader van haar gewijzigde strategie een aantal nieuwe directeuren benoemd. De nieuwe strategie heeft te maken dat AM zich sterker wil gaan richten op de economische kerngebieden van Nederland en de interessante regio’s en steden daarbuiten. Daarbij worden zowel belegger als particulier eerder en nadrukkelijker bij het ontwikkelingsproces betrokken.

Gerhard Bolk is benoemd tot commercieel directeur AM. In zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor de waardecreatie van strategische posities in Nederland en zal hij de relatie met vastgoedbeleggers verder uitbouwen. Daarnaast zal hij AM op diverse platforms vertegenwoordigen. Gerhard Bolk was de afgelopen tien jaar directeur van AM Zuid-Holland.

Wilco van den Ban wordt directeur van de regio Zuidwest, de samenvoeging van de regio’s Zuid-Holland en Zuid/Zeeland. Wilco van den Ban was laatstelijk actief als directeur van AM Zuid/Zeeland. Maarten Kool is benoemd tot directeur projecten in deze regio. Gino van Driessche blijft actief als directeur Zeeland.

Alfred Bolks (voorzitter) en Ronald Tol vormen de directie van de regio Utrecht & Noordoost, de samenvoeging van de regio’s Utrecht en Noordoost. Ronald Tol was directeur van AM Utrecht. André de Jong is benoemd tot directeur projecten in deze regio.

De directie van de regio Noordwest blijft met Ronald Huikeshoven (voorzitter) en Frank Klomp ongewijzigd.  

Zoals eerder bekend gemaakt, wordt het directieteam van AM met ingang van 1 januari jl. gevormd door Roel Vollebregt (voorzitter), Mario Broos en Henri de Pater (finance).

Lees ook:

AM heeft nieuwe strategie en schrapt kwart personeel

 
BINNENLAND
 
17-01-2012 (22:47)

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM gaat meer focus aanbrengen in haar bedrijfsactiviteiten. Met haar focusstrategie gaat AM zich sterker richten op de economische kerngebieden van Nederland en de interessante regio’s en steden daarbuiten. Daarbij worden zowel belegger als particulier eerder en nadrukkelijker bij het ontwikkelingsproces betrokken. Tevens voorziet de focusstrategie in het verlagen van het geïnvesteerde vermogen in projecten. Daarbij zullen er 50 arbeidsplaatsen worden geschrapt.

 Reacties


Laatste nieuws