Monika Milz treedt toe in RvC bouwer Moes

Moes Bouw heeft Monika Milz aangetrokken als nieuw lid van de raad van commissarissen van Moes Bouw. Milz is  voormalig directeur MKB en directeur Communicatie van Rabobank Nederland.

 

‘Er is een nieuwe periode in de samenleving en ook in de bouw aangebroken. Onze sector was hard aan vernieuwing toe,’ aldus Jonathan Furst, directeur van Moes Bouw. ‘We gaan van het bieden van capaciteit naar het leveren van kwaliteit en toegevoegde waarde. Dat vraagt om een transformatie van de hele bouw- en vastgoedsector, van onze werkwijzen, bedrijfsmodellen en cultuur. Een optimale samenwerking binnen de gehele keten is simpelweg voorwaarde aan het worden om welk idee of initiatief dan ook van de grond te kunnen krijgen, haalbaar te maken. Alleen met een constructieve, open samenwerking kunnen de beste, meest efficiënte en duurzaamste oplossingen voor klant en maatschappij worden verwezenlijkt.’

Met het aantreden van Monika Milz (de voormalig directeur MKB en directeur Communicatie van Rabobank Nederland)  hebben we er een commissaris bij die dienstverlening en klantgerichtheid in haar dna heeft zitten. We zijn dan ook zeer verheugd haar bij ons te hebben en gebruik te mogen maken van haar kennis en ervaring in de financiële dienstverlening en op het vlak van marketing en communicatie,’ aldus Jonathan Furst.

De driehoofdige Raad van Commissarissen van Moes Bouw  wordt naast Monika Milz gevormd door de voorzitter Pim Vermeulen (voormalig wethouder in Rotterdam en oud-voorzitter raad van bestuur van Bank Nederlandse Gemeenten) en Ko Blok (voormalig directievoorzitter ERA Contour).



Reacties


Laatste nieuws