DTZ Zadelhoff breidt tak Property Management uit met vier nieuwe mensen

Vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff heeft het Property Managementteam uitgebreid met vier ervaren medewerkers. De uitbreiding houdt verband met de versterking van deze afdeling op de terreinen duurzaamheid, financiële verslaglegging en rapportage.

Om die reden is Rocheline Bromet (1975), accountmanager, aangesteld. Zij heeft 12 jaar ervaring in het commercieel vastgoed. Onder andere bij Landmark en Homburg was zij verantwoordelijk voor het beheer van grote commerciële vastgoedprojecten. Bij DTZ Zadelhoff is een deel van het kantoorsegment onderdeel van haar portefeuille.

Erik Derickx (1967), technisch vastgoedadviseur, is 25 jaar werkzaam in het vastgoed met ruime ervaring in het technisch managen van commercieel vastgoed en woningen. Bij BAM Woningbouw -en Utiliteitsbouw en Ballast Nedam was hij onder meer als projectleider verantwoordelijk voor de calculatie, inkoop, werkvoorbereiding en projectleiding van diverse grote onderhouds -en renovatieprojecten. Vervolgens maakte hij de overstap naar het vastgoedmanagement (Homburg). Bij DTZ Zadelhoff valt het technisch beheer van zowel kantoor- als retailobjecten onder zijn verantwoordelijkheid.

Saskia Claasz Coockson (1973) was eerder teamleider van de administratie bij onder meer Meeús en Actys. Bij DTZ Zadelhoff vervult zij nu de rol van teammanager accounting & reporting, waarin zij verantwoordelijk is voor de financiële administratie van een groot aantal Nederlandse beleggers. 

Na voltooiing van de opleiding HBO Hogere Installatie Techniek was Bjorn Lutjenhuis (1978) als engineer werkzaam voor diverse adviseurs. Na zijn overstap naar het commercieel vastgoed in 2007 was hij bij Traject Vastgoedmanagement als projectleider verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van diverse grote kantoorgebouwen in de regio Amsterdam. Bij DTZ Zadelhoff is hij als technisch vastgoedadviseur medeverantwoordelijk voor twee grote kantoorportefeuilles.

Reacties