Topvacature: Financieel propertymanager woningen

Topvacature: Financieel propertymanager woningen

Voor het Woningenteam is a.s.r. op zoek naar een fulltime financieel propertymanager woningen met drie tot vijf jaar ervaring. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheer van de woningportefeuille. Naast de financieel-administratieve processen pak je ook het contact op met huurders, deurwaarders en leveranciers.

Het Woningenteam bestaat uit 22 collega’s die de 6.000 woningen van het ASR Dutch Core Residential Fund (DCRF) zo duurzaam mogelijk beheren. In dit team zorgt de financieel propertymanager verder voor heldere, klantgerichte en oplossingsgerichte communicatie waarbij het jouw verantwoordelijkheid is om alle huurders zo goed en efficiënt mogelijk verder te helpen en monitor je de service, processen en de opvolging van vragen en voer je verbeteringen door.

Voor deze functie heb je mbo+ werk- en denkniveau, met een opleiding in de richting van bijvoorbeeld bedrijfsadministratie of vastgoed en makelaardij en heb je minimaal drie jaar ervaring in de rol van Financieel Property Manager bij een institutionele belegger of vastgoedmanager. Daarnaast ben je analytisch, communicatief en cijfermatig sterk en werk je nauwkeurig.

Herken je jezelf in deze vacature en wil je direct solliciteren of wil je meer weten? Klik dan hier!



Reacties


Laatste nieuws