BDO Belgium bouwt expertise in vastgoed verder uit met nieuwe afdeling 'Real Estate Valuation'

BDO Belgium bouwt expertise in vastgoed verder uit met nieuwe afdeling 'Real Estate Valuation'

BDO Accountants & Adviseurs breidt zijn dienstenaanbod in vastgoed verder uit met de expertise van vastgoedwaarderingen in België. De vraag naar onafhankelijke taxaties wordt steeds groter, waar BDO op inspeelt met de aanwerving van 3 nieuwe vastgoedexperts.

Vastgoedexpertise bij BDO
BDO heeft de voorbije jaren een solide positie uitgebouwd in de vastgoed- en bouwsector, met een brede waaier aan oplossingen en adviezen – van haalbaarheidsanalyses, financiering en verduurzaming in de bouwfase over de implementatie van digitale oplossingen tot het modulaire gebruik van gebouwen. In navolging van o.a. Nederland voegt het bedrijf nu dus ook in België het waarderen van vastgoed toe aan het dienstenaanbod. Om die expertise meteen met de nodige slagkracht te kunnen aanbieden, haalde BDO 3 nieuwe experts binnen, allen met jarenlange expertise in vergelijkbare functies: Ellen Keysers (Head of Real Estate Valuation), Jens Dierckx (Senior Real Estate Valuation Expert) en Joren De Kort (Real Estate Valuation Expert). 

BDO wil zo een antwoord bieden op hedendaagse en toekomstige uitdagingen en ontwikkelingen in vastgoedwaarderingen. Ellen Keysers, Head of Real Estate Valuation bij BDO: “Wij hebben een bijkomende sterkte door de combinatie van de verschillende expertises binnen BDO. Zo kunnen wij steeds beroep doen op de kennis van o.a. de afdelingen ‘Tax & Legal’ en ‘Sustainability & ESG’. Deze laatste afdeling bestaat uit een team van negen professionele ESG-experten die een absolute meerwaarde bieden met betrekking tot dit topic.”

Onafhankelijke waarderingen
Niet alleen beschikken het taxatieteam van BDO in België over een ruime ervaring binnen waarderingen, maar ook over de nodige accreditaties: TEGOVA (The European Group of Valuers’ Associations), KAVEX (Kamer van Vastgoedexperten) en Vlabel (Vlaamse Belastingdienst). Daarnaast werd Ellen Keysers recent opgenomen in het Nationaal Register voor Gerechtsdeskundigen voor vastgoed. Het team in België beschikt over de kennis en mogelijkheden om over te gaan tot de waardering van elk type vastgoed: residentieel, retail, kantoren, industrieel/K.M.O., agrarisch, alsook hotel- en zorgvastgoed en dit op nationaal niveau. 

De onafhankelijkheid van een waardering speelt steeds vaker een grote rol. Deze onafhankelijkheid kan BDO garanderen doordat het bedrijf geen commerciële vastgoedactiviteiten uitoefent. 

Contactgegevens
valuation@bdo.be
www.bdo.be/nl-be/diensten/advisory/deal-valuation-advisory/vastgoedwaarderingen



Reacties


Laatste nieuws