Uitbreiding BDO Real Estate Valuation Services

Uitbreiding BDO Real Estate Valuation Services

Per 1 augustus is ir. Lennaert Diephuis MSc MRICS MSRE RT gestart als Senior Manager binnen de Real Estate Valuation Services (REVS) afdeling van BDO Nederland. Lennaert startte zijn carrière bij de Waarderingskamer, heeft vervolgens bij DTZ Zadelhoff gewerkt en werkte sinds 2017 bij MVGM Vastgoedtaxaties, waar hij leiding gaf aan het kantoor in Amsterdam.

BDO REVS biedt kwaliteitsborging rondom de waarde(ring) van vastgoed. REVS ondersteunt de BDO Audit & Assurance praktijk bij de controlewerkzaamheden voor de financiële jaarverslaggeving van onder andere institutionele beleggers en woningcorporaties. Daarnaast adviseert REVS over (fiscale) vastgoedwaarderingsvraagstukken, lokale heffingen en milieu- en energiebelastingen, biedt ondersteuning bij huisvestingsvraagstukken, analyses rondom de verduurzaming van de vastgoedportefeuille en kwaliteitsreviews van hypotheekleningen en -portefeuilles. Ook fiscale en financiële due diligence diensten bij vastgoedtransacties vormen onderdeel van de geboden dienstverlening.

De komst van Lennaert helpt BDO REVS verder te groeien tot een volwassen team met fiscalisten (WOZ-specialisten) en Register-Taxateurs, waardoor REVS bijvoorbeeld in staat is om de opleiding van junioren tot Register-Taxateur (meester/gezeltraject) intern te verzorgen. De afdeling kent een gezonde en beheerste groei maar met stevige ambities voor de nabije toekomst die mede door de inzet van Lennaert verder tot wasdom zullen komen.



Reacties


Laatste nieuws