ServicedApartments.nl en At Home Switzerland bundelen krachten met YOSAA – Het nieuwe platform voor zakelijke en tijdelijke huisvesting

ServicedApartments.nl en At Home Switzerland bundelen krachten met YOSAA – Het nieuwe platform voor zakelijke en tijdelijke huisvesting

ServicedApartments.nl, gevestigd in Amsterdam, en het Zwitserse bedrijf At Home Switzerland kondigen met trots hun gezamenlijke onderneming aan, waarbij een nieuw merk voor tijdelijke huisvesting in Europa wordt geïntroduceerd: YOSAA - Your Serviced Apartment Agency.

Het concept van YOSAA is ontstaan uit een gedeelde passie voor hospitality, vastgoed en toewijding aan innovatie. Het boekingsplatform verbindt zakenreizigers met een zorgvuldig geselecteerd aanbod van premium serviced appartementen in zowel grote steden als meer remote locaties. Het merk heeft ambitieuze plannen om de dienstverlening gestaag uit te breiden over het continent.

De oprichters Bella Nokes (At Home Switzerland), Michael Berendsen en Jouke Baaima (ServicedApartments.nl) ontmoetten elkaar op een zakelijk evenement in 2016. Hun gedeelde waarden, expertise, enthousiasme en toewijding aan service inspireerden hen om samen een nieuw merk te creëren.

Deze samenwerking is gericht op het bieden van betere ervaringen en oplossingen aan bedrijven en internationals die een tijdelijk thuis zoeken, door heel Europa. De twee bedrijven, die nu YOSAA vormen, zullen samenwerken door gebruik te maken van hun bestaande portfolio's en klantenbestanden, om zo een soepele overgang en een continuering in service te waarborgen, terwijl het merk tegelijkertijd organisch kan groeien.

Met de nieuwste trends in global mobility, de verschuiving naar remote en hybride werkmodellen en een verhoogde focus op het welzijn van werknemers en duurzaamheid, zagen de oprichters een kans om hun aanbod te verbeteren en uit te breiden. Hun animo om te willen bijdragen aan de Europese mobiliteit heeft hun visie voor YOSAA gevormd. Door lokale expertise te combineren met branchekennis en een persoonlijke benadering, zorgt YOSAA voor een diepgaand begrip van de unieke behoeften van haar klanten.

YOSAA maakt gebruik van moderne technologieën, zoals een Guest Portal voor individuele reizigers en een Mobility Portal voor de zakelijke klant, wat een gebruiksvriendelijke ervaring garandeert. Met een focus op duurzaamheid werkt YOSAA samen met milieuvriendelijke huisvestingsaanbieders om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

YOSAA zet zich in voor het opbouwen van een netwerk van betrouwbare partners om eersteklas huisvestingsoplossingen te bieden, waarbij alleen de beste, zorgvuldig gescreende aanbieders van serviced apartments worden geselecteerd. Dit rigoureuze partnerselectieproces garandeert naleving van wet- en regelgeving, kwaliteit, veiligheid en comfort. De Partner Portal faciliteert een vlotte en efficiënte samenwerking met alle Europese aanbieders.

Kortom, YOSAA is hét nieuwe Europese platform voor serviced apartments. Door krachten te bundelen, moderne technologie te integreren met een persoonlijke benadering, en een zorgvuldig geselecteerd aanbod van hoogwaardige accommodaties in Europa aan te bieden, is het vinden van tijdelijke appartementen voor multinationals, hun werknemers, en tevens individuele zakelijke reizigers nog nooit zo makkelijk geweest!



Reacties


Laatste nieuws