Architecten aller landen verenigt u (online)!

In 2007 hebben wij bij Desso de zogenaamde Circles of Architects® geïnitieerd. Sindsdien brengen wij regelmatig in de vorm van exclusieve bijeenkomsten van zo’n tien tot twintig architecten wereldwijd (interieur-)architecten bij elkaar die interesse hebben in trends in vloerdesign en architectuur en graag luisteren naar en ideeën en suggesties uitwisselen met collega-architecten, designers en vernieuwende gastsprekers. 

Wij geloven als onderneming heel sterk in co-creatie en inspiratie. Het succes van onze producten is niet alleen het resultaat van onze eigen kennis, maar zeker ook van een intensieve same

In het verlengde van de fysieke sessie heeft de Circles of Architects® nu ook een revolutionair online platform. Deze webcommunity faciliteert interactie op het gebied van architectuur, innovatie(s), productontwikkeling, trends, relevante events en uiteraard het Cradle to Cradle® gedachtegoed, wat onlosmakelijk is verbonden met de Desso-bedrijfsvoering. Het is een virtuele meeting room voor deskundigen en belangstellenden, waar het bruist van bevlogenheid,, ideeën en innovaties.  De ontwikkeling van een online ‘Circle of Architects’ is een nieuwe stap in de richting van een intensievere, continue samenwerking en een nog grotere – interactieve en wederkerige – informatiestroom tussen Desso’s Design Department en de interieurarchitect.nwerking met onze leveranciers, opdrachtgevers, talloze (interieur)architecten en designers. Het Circles of Architects® concept van enkele jaren geleden gaf daar vorm aan, door een platform te creëren voor een groep professionals die voor ons van significant belang is, namelijk (interieur)architecten. 

Voor de Circles of Architects® staan interactiviteit en een ongoing dialoog centraal. Daarom is de website volledig gekoppeld aan de diverse social media kanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Op de splinternieuwe Circles of Architects® Facebook pagina worden met regelmaat nieuwsitems geplaatst met betrekking tot architectuur, design, mode, kunst, opkomend talent en interessante gebeurtenissen zoals seminars en tentoonstellingen.

Uiteraard is dit digitale platform geen vervanging van de fysieke Circles of Architects® sessies. Integendeel, Desso hecht er veel waarde aan dat mensen elkaar in dit digitale tijdperk blijven zien en ontmoeten. Het online platform is eerder een innovatief verlengstuk, wat voor alle betrokkenen nieuwe kansen biedt. Ik zou zeggen: architecten aller landen verenigt u online! Zodat wij, over land- en tijdgrenzen heen, elkaar kunnen blijven inspireren.

Kijk voor de Circles of Architects® website op: 

www.circlesofarchitects.com 

Ook kunt u de Circles of Architects® Facebook pagina bezoeken:

https://www.facebook.com/circlesofarchitects


Alexander Collot d’Escury is CCO van Desso Group

www.desso.com



Reacties


Laatste nieuws