Medeoprichter en directeur Niel Slob neemt afscheid bij RE:BORN

Medeoprichter en directeur Niel Slob neemt afscheid bij RE:BORN

Niel Slob neemt per 1 juli afscheid van RE:BORN Real Estate, de ontwikkelende belegger waarvan hij zelf medeoprichter was in 2015. RE:BORN, dat gespecialiseerd is in functievrij vastgoed, gaat verder onder leiding van de andere twee oprichters Saman Mohammadi en Raouf Jarmo. Bovendien is het directieteam sinds januari dit jaar versterkt met Alex Kompier (CFO).

Niel Slob over zijn besluit: ‘RE:BORN bestaat nu bijna 10 jaar en de afgelopen jaren hebben we, met succes, hard gewerkt om van RE:BORN een stabiele ontwikkelende belegger te maken. Dit met een hele mooie ontwikkel- en beleggingsportefeuille. Alhoewel ik zeker niet over één nacht ijs ben gegaan, voel ik dat dit voor mij een heel mooi moment is voor een nieuwe stap en te ontdekken wat de wereld me nog meer te bieden heeft. Deze knoop heb ik voor mezelf in de zomer van 2023 doorgehakt en kenbaar gemaakt aan mijn partners en het hele RE:BORN-team.’

Saman Mohammadi heeft begrip voor het besluit van Slob: ‘Vanaf onze studietijd, zo’n 16 jaar geleden, zijn we dit avontuur met elkaar aangegaan. Het was in het begin dan ook even slikken, maar er kan een moment komen dat je allebei een andere kant op wilt gaan. Ik ben er enorm trots op wat we met elkaar hebben bereikt. We hebben samen onze – uit de hand gelopen – studentendroom waargemaakt. We gaan hem missen, maar uit het oog is niet uit het hart. We zullen elkaar blijven ontmoeten en inspireren’.

Het afgelopen jaar is door de directie van RE:BORN gebruikt om tijdig voor te sorteren op het vertrek van Slob. Met de komst, eind vorig jaar, van ontwikkelaar Thomas Piekhaar, finance specialist Edo van der Bom en de versterking van het directieteam met CFO Alex Kompier is hierop ingespeeld. Het team staat en vanaf 1 juli is er dan ook de ruimte voor Slob om afscheid te nemen.

Niel Slob: ‘Het dynamische, dierbare en duurzame DNA is mijn passie en ook in mijn vervolgplannen zal ik dit verder blijven ontwikkelen. Vanaf 1 juli zal ik dit verder gaan concretiseren in combinatie met plannen om ook over de grens te kijken. Ik kijk terug op tien fantastische jaren bij RE:BORN en wens alle RE:BORN’ers heel veel succes met het vervolg!’



Reacties


Laatste nieuws