Voortmeijer start bij Van der Vorm Vastgoed

Per 1 januari 2012 begint René Voortmeijer (45) bij Van der Vorm Vastgoed B.V. in Rotterdam, als commercieel directeur. Hij wordt verantwoordelijk voor het asset management en zal leiding geven aan het commercieel beheer van de Nederlandse portefeuille  ter grootte van circa € 600 miljoen, geïnvesteerd in winkelcentra, kantoren en woningen.

René Voortmeijer is op dit moment werkzaam als manager asset- & vastgoedmanagement bij C1000 Vastgoed b.v. en was daarvoor werkzaam bij Inbev Nederland b.v. en de Verenigde bedrijven Krol b.v.

Van der Vorm Vastgoed heeft in 2011 winkelcentrum De Gaard (ca 5.000 m2 en 48 woningen) in Utrecht gekocht van ING REIM en het in aanbouw zijnde winkelcentrum Marsmanplein (ca 5.000 m2) in Haarlem van Leyten. Voor winkelcentrum De Gaard zijn uitbreidingsplannen door TOP Vastgoed. Daarnaast zijn in 2012/2013 nieuwe investeringen gepland in haar winkelcentrum De Koperwiek in Capelle a/d IJssel (door TOP Vastgoed voor circa € 15 miljoen) en De Hovenpassage in Delft (met WPM voor circa € 10 miljoen).

 

Reacties