Bouwkavels tussen de landerijen te koop voor ontwikkeling of belegging

Bouwkavels tussen de landerijen te koop voor ontwikkeling of belegging

Wonen in het buitengebied van Drenthe en toch binnen twintig minuten in Hoogeveen of Assen? Aan de Hijkerweg 5 in Hooghalen zijn twee bouwkavels te koop voor ontwikkeling of belegging.

De kavels hebben uitzicht op de landerijen en zijn gelegen in een natuurgebied. Voor de kavels met een oppervlakte van 1.062 en 1.327 m2 is een vergunning verleend middels de Ruimte voor Ruimte Regeling. De agrarische bedrijfsgebouwen die er stonden zijn al gesloopt en afgevoerd.

In gedachten al bezig met het ontwerpen van je droomhuis? Neem deze cijfers dan nog even mee. De oppervlakte mag maximaal 150 m2 zijn. De goothoogte is maximaal 3,5 meter en de maximale bouwhoogte ligt op tien meter. Daarnaast is het toegestaan om ook een huis gebonden beroep uit te oefenen. De woning moet passend zijn in het landschap, vaak wordt er dan een zogenaamde schuurwoning gebouwd.

Het betreft de kadastrale percelen Beilen W 604, 603 en 620. Omdat het een hoog gelegen perceel betreft, is er geen sprake van wateroverlast. De vraagprijs voor beide kavels samen is 350.000 euro ex btw en kosten koper.

Meer weten? Neem dan contact op met Henk Hissink van Renken Makelaardij.Reacties


Laatste nieuws