Eijgen Finance opent nieuw kantoor in Amsterdam; Een vliegende start!

Eijgen Finance opent nieuw kantoor in Amsterdam; Een vliegende start!

Een bezoekadres in Amsterdam was er al, maar met de komst van nieuwe Eijgen Finance adviseurs Rhijn Feith en Edward van der Schaft is er een volwaardige Eijgen Finance vestiging gekomen in onze hoofdstad. Tijd voor een officiële opening is er nog niet geweest, beide adviseurs zitten vanaf de start volop in vastgoedfinancieringen.

De adviseurs
Net als alle andere Eijgen Finance adviseurs zijn ook Rhijn en Edward hun carrière gestart als Adviseur Zakelijk, elk bij een andere grootbank. Rhijn besloot na 13 jaar zelfstandig verder te gaan als financieel adviseur voor ondernemers en dat bevalt hem al jaren heel goed. Begin 2024 maakt hij samen met Edward de overstap naar Eijgen Finance maar nog steeds als zelfstandig ondernemer.

“Ik ben zelf ook een ondernemer in hart en nieren en ik denk dat dit vak daarom zo goed bij mij past. Ik sta altijd naast de ondernemer in plaats van er tegenover. Als je dezelfde taal spreekt kom je sneller tot de kern en zo kan ik altijd een financieringsoplossing bieden die ook echt aansluit bij de situatie waar de ondernemer zich op dat moment in bevindt. Op die manier bouw ik aan duurzame relaties.”

Edward vond het na bijna 17 jaar bij een bekende grootbank te hebben gewerkt tijd om zelfstandig verder te gaan als financieel adviseur voor ondernemers. Zijn carrière bij de bank leverde hem naast veel ervaring ook een waardevol inzicht op, hij werkt het liefst met ondernemers. En als zelfstandig adviseur kan dat op de betrokken manier die hem zo kenmerkt.

“Ik ben altijd oprecht geïnteresseerd in wat een ondernemer drijft. Waarom doe je wat je doet? Waar wil je naartoe? Door me eerst onder te dompelen in de wereld van de ondernemer tegenover mij en verder te kijken dan de cijfers, zorg ik altijd voor een financieringsoplossing die echt bij mijn klant past. Dat zorgt voor betrokkenheid en duurzame relaties.” Samen zijn ze een sterk team en werken ze vanuit hun nieuwe kantoor aan de rand van Amsterdam.

Specialisatie in vastgoed
Het uitgebreide netwerk van beide heren in combinatie met toegang tot Jild Finance via hun aansluiting bij Eijgen Finance, zorgde voor een vliegende start van de vestiging. “Vanuit ons netwerk krijgen we veel aanvragen voor vastgoedfinancieringen. Nu we aangesloten zijn bij Eijgen Finance hebben we niet alleen toegang tot meer financiers, maar kunnen we ook gebruik maken van Jild Finance. Dat opent voor ons pas echt deuren want nu kunnen we tot in de puntjes maatwerk leveren en een oplossing bieden die helemaal past.” vertelt Edward enthousiast. Rhijn vult aan: “De reden dat we jaren geleden als zelfstandig adviseurs verder zijn gegaan is dat we naast de ondernemer met een financieringsvraagstuk willen staan en een oplossing willen kunnen bieden die écht bij die ondernemer past. Heel vaak is de situatie niet zwart-wit en past een standaard product niet of niet goed. We merken dat we nu alle tools in handen hebben die nodig zijn om maatwerk te leveren.”

Jild Finance
Om maatwerk te kunnen leveren bij vastgoedfinancieringen, koppelt Eijgen Finance al sinds 2019 private investeerders uit het eigen netwerk aan klanten die via de reguliere weg niet of niet passend kunnen worden gefinancierd. Sinds vorig jaar heeft Jild Finance een professioneel platform voor investeerders en klanten, die het hele traject zorgeloos en transparant maakt.

Inmiddels is er is al voor meer dan 123 miljoen euro aan vastgoedprojecten met Jild Finance gefinancierd. Van nieuwbouw tot prachtige transformatieprojecten, er zijn al veel ondernemers mee geholpen.

Meer weten over Jild Finance of kennis maken met Rhijn en Edward? Neem dan eens contact op met één van beide Eijgen Finance adviseurs!
Eijgen Finance Amsterdam - Eijgen Finance



Reacties


Laatste nieuws