Winkelcentrum Liesveld Vlaardingen bloeit op na overname door Meerdervoort

Bijna een jaar geleden heeft Meerdervoort het winkelcentrum Liesveld Vlaardingen overgenomen. Het doel? Opnieuw leven inblazen in het hart van de stad en de trots van de Vlaardingers herstellen. Sinds de overname hebben Meerdervoort en CRMD Vastgoed Management zich intensief ingezet om, samen met de winkeliersvereniging, de gemeente en bestaande ondernemers het gebied te revitaliseren, terwijl ze tegelijkertijd werkten aan het verhuren van leegstaande winkelruimtes.

Het resultaat van deze inspanningen is na bijna een jaar duidelijk zichtbaar. We zijn verheugd te kunnen melden dat er in totaal 1.900 m2 aan winkelruimte is verhuurd aan 9 nieuwe huurders, waaronder bekende landelijke ketens zoals Hans Anders, Primera en Van Haren. Daarnaast zijn langlopende samenwerkingen met verschillende ondernemers verlengd, wat heeft geleid tot de verlenging van huurcontracten voor in totaal 2.313 m2 aan winkelruimte. Momenteel worden er gesprekken gevoerd voor de laatste 500 m2 aan leegstaande ruimte. Het doel is om Liesveld uiteindelijk volledig te vullen met kwalitatief landelijke en lokale formules waarvan wij geloven dat ze op lange termijn succesvol zullen zijn in Vlaardingen.

Het winkelcentrum Liesveld Vlaardingen heeft enkele uitdagende jaren gekend, maar staat nu op het punt om weer het trotse middelpunt van de stad te worden, waar zowel bewoners als bezoekers uit omliggende gebieden kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan winkels en diensten. Deze positieve ontwikkeling toont aan dat de visie van Meerdervoort en de inzet van CRMD haar vruchten afwerpt. We blijven ons inzetten om Liesveld te laten uitgroeien tot een levendig centrum waar iedereen trots op kan zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Meerdervoort NV.

Contactpersoon: Bram Kroep, tel: 088 - 770 44 44



Reacties


Laatste nieuws