Lancering van OVGP en NIVEX - Een nieuw tijdperk in vastgoedopleidingen en -examens

Lancering van OVGP en NIVEX - Een nieuw tijdperk in vastgoedopleidingen en -examens

Beroepsopleiding Makelaars en Beroepsexamens Makelaars onthullen hun nieuwe identiteit en introduceren hiermee een nieuw tijdperk in de wereld van vastgoedopleidingen en -examens. Met ingang van vandaag zal Beroepsopleiding Makelaars bekend staan als Opleidingsinstituut Vastgoedprofessionals (OVGP). Beroepsexamens Makelaars heet voortaan Nederlands Instituut voor Vastgoedexamens (NIVEX). Naast deze naamswijzigingen hebben beide organisaties ook een geheel vernieuwde visuele identiteit gelanceerd.

OVGP – Opent deuren in vastgoed
De vastgoedsector evolueert voortdurend en omvat nu een breder scala aan professionals dan ooit tevoren. Al sinds 2002 loopt het opleidingsinstituut voorop in de branche met opleidingen en permanente educatie voor makelaars en taxateurs. OVGP heeft haar opleidingsaanbod verbreed om niet alleen makelaars en taxateurs, maar ook assistentmakelaars, energieadviseurs én andere vastgoedprofessionals te bedienen. Met een nieuwe naam en visuele identiteit wil OVGP haar toegankelijkheid voor een breder publiek benadrukken. In samenwerking met toonaangevende docenten uit de branche ontwikkelt OVGP de kennis voor de praktijk van vandaag en van morgen.

Bekijk de website van OVGP

NIVEX – Examens van de vastgoedbranche en voor de vastgoedbranche
Exameninstituut NIVEX is de enige landelijke examenorganisatie van de vastgoedbranche en vóór de vastgoedbranche. De kwalitatieve examens worden ontwikkeld in samenwerking met topprofessionals uit het vakgebied en zijn afgestemd op de huidige vastgoedpraktijk en de behoeften van de kandidaten van nu. Belangrijke randvoorwaarden voor NIVEX zijn betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en objectivitei. De organisatie onderscheidt zich door het ontwikkelen van innovatieve examenvormen en het bieden van een zorgeloze examenervaring voor kandidaten. NIVEX ontwikkelt en voert examens uit in opdracht van onder meer NRVT, VBO en OVGP. Dat betekent dat cursisten die een opleiding volgen via het Opleidingsinstituut Vastgoedprofessionals (OVGP) vanaf vanaag hun examen kunnen boeken via het Nederlands Instituut voor Vastgoedexamens (NIVEX).

Bekijk de website van NIVEXReacties


Laatste nieuws