Actys gaat Nederlandse vastgoedportefeuille van belegger Pramerica beheren

De internationale vastgoedbelegger Pramerica Real Estate Investors, de vastgoed afdeling van Prudential Financial USA, heeft Actys BOG bv per 1 januari 2012 benoemd als vastgoedmanager voor het onroerend goed beheer van haar Nederlandse portefeuille.

Het vastgoedbeheer betreft het beheer van commercieel vastgoed, wat bestaat uit 12 kantoren en diverse winkelpanden, gelegen in de Randstad en het centrale deel van Nederland.

Pramerica maakte in oktober 2011 een RFP op, met de bedoeling om meerdere beheerders hieraan deel te laten nemen, teneinde een onafhankelijke beheerder en - adviseur te verkrijgen met een brede kennis van vastgoed management en het uitdragen van een (inter)nationaal draagvlak.

Pramerica heeft uiteindelijk voor Actys BOG gekozen, vanwege de ruime ervaring en brede kennis op het gebied van property management als wel als van de Nederlandse markt. Actys BOG bv biedt een zeer hoog niveau van property management, wat in overeenstemming is met de onroerend goed management strategie van Pramerica.

DTZ Zadelhoff, Asset Management Services, zal de verhuur van de portfolio van Pramerica blijven behartigen.

Foto betreft het object Chrystal Tower aan het Orlyplein in Amsterdam dat Pramerica in 2008 voor €62,5 mln kocht van KFN.

Lees ook:

-Vastgoedbeheerder Actys komt grotendeels in handen van Duitse partij EPM Assetis

Reacties