Unieke kans voor de ontwikkeling van een corporate campus

Buurtschap Crailo, gelegen in 't Gooi, staat niet stil. Crailo heeft de ambitie om Buurtschap Crailo te transformeren tot een aantrekkelijke en dynamische plek om te wonen en te werken. Met de succesvolle uitgifte van deelplan ‘het Kazernekwartier’ aan BPD (Bouwfonds Property Development), gaat de ontwikkeling van dit bijzondere gebied in volle vaart door.

Een nieuw hoofdstuk staat voor de deur met de start van de uitgifte van grond voor de ontwikkeling van een corporate campus. Een unieke kavel van ruim 29.000 m2 voor een bedrijf met een groen hart. Centraal in Nederland, midden in de bosrijke omgeving, is ruimte voor een cluster van gebouwen dat op alle mogelijke manieren ingevuld kan worden.

Om partijen de kans te geven meer te weten te komen, organiseert Buurtschap Crailo het ‘Campus Crailo Event’ op 29 februari a.s. van 15:00-17:00. Dit evenement dient als platform voor marktconsultatie en biedt een unieke gelegenheid om de visie van Crailo als zakelijke bestemming te ontdekken.

Geïnteresseerden die graag betrokken willen zijn bij de ontwikkeling van deze nieuwe bedrijfslocatie worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Campus Crailo Event. Het evenement biedt niet alleen de kans om meer te weten te komen over de plannen, maar ook om deel te nemen aan de discussie en ideeën te delen.

Voor diegenen die interesse hebben in aanwezigheid bij het Campus Crailo Event of verdere informatie willen, staat Buurtschap Crailo klaar voor vragen en aanmeldingen. Voor aanmeldingen of meer informatie stuur een e-mail naar bedrijven@crailo.nl of kijk op www.crailo.nl.Reacties


Laatste nieuws