Miele actief op projectmarkt

Miele speelt met haar inbouwapparaten en vrijstaande apparatuur een steeds belangrijkere rol op de projectmarkt. Zo wordt in de komende maanden een aantal omvangrijke appartementencomplexen opgeleverd, waarin alle keukens zijn voorzien van Miele-inbouwapparaten. “Projectontwikkelaars, institutionele beleggers en aannemers raken steeds meer overtuigd van de meerwaarde van Miele-apparaten voor een nieuwbouwproject”, aldus accountmanager Projecten Jeffrey Nicolaï van Miele Nederland B.V. “Niet alleen vanwege de duurzaamheid van onze apparaten, maar zeer zeker ook door onze dienstverlening bij de start én na oplevering van een project.”

Miele is internationaal al jaren actief op de projectmarkt en heeft in samenwerking met architecten en projectontwikkelaars vele bijzondere projecten uitgevoerd. Eén van de meest opvallende projecten is het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa in Dubai, waarvoor Miele maar liefst 7.650 apparaten heeft geleverd. Ook inNederland streeft Miele naar het completeren van omvangrijke projecten. Zo zijn dit jaar alle keukens in de Riedertoren-appartementengebouwen, gesitueerd in Ridderkerk, voorzien van Miele-inbouwapparaten. Bovendien worden vanaf 2012 alle appartementen in Hertog Staete te Nijmegen, The Post in Maastricht, The Double in Amsterdam en de BTower in Rotterdam voorzien van Miele-inbouwapparaten.

Service
Dankzij de recente ontwikkelingen kijkt Miele vol optimisme naar de toekomst. “Plaats en functie van de keuken zijn de afgelopen jaren sterk veranderd”, stelt Jeffrey Nicolaï van Miele Nederland. “De keuken heeft zich ontwikkeld van geïsoleerde werkplek tot een integraal onderdeel van de woon- en leefomgeving. En dat stelt nieuwe eisen aan de vormgeving van de keukeninrichting. Miele speelt hierop in met een breed assortiment inbouwapparaten. Service is een belangrijk onderdeel van de Miele-activiteiten op de projectmarkt. Zo biedt Miele de mogelijkheid te kiezen voor een compleet service- en dienstenpakket. Dit pakket bestaat in het voortraject onder andere uit een persoonlijk advies in het Miele Inspirience Centre voor consumenten die zich oriënteren op een nieuwe keuken met apparatuur. Na oplevering van de keuken voorziet het dienstenpakket in demonstratie en uitleg van de apparaten op locatie, preventief onderhoud en servicecontracten. Tevens is - samen met de andere bewoners van het project - deelname mogelijk aan workshops in het Miele Culinary Institute.

 
The Double Amsterdam

Website 
In september lanceerde Miele de speciale website www.miele-projecten.nl, gericht op alle partijen uit de bouwkolom. Op deze website vindt de bezoeker informatie over de meerwaarde van Miele voor projecten, alsmede een overzicht van referenties. Bovendien geeft de website een selectie van Miele-apparaten weer, die uitermate geschikt zijn voor het complementeren van projectkeukens. 

Meer weten?

U kunt contact opnemen met dhr. J.A. Nicolai, Project Manager Miele Projecten, via +31655148043 of jeffrey.nicolaï@miele.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

J.A. Nicolai
Project manager Miele Projecten 

 Reacties


Laatste nieuws