Uitbreiding partnerteam BDO Real Estate & Construction

Per 1 januari 2024 is Joost Daalmans MSc MRICS RT RDMW benoemd tot partner van BDO Real Estate & Construction. Joost startte zijn carrière bij DTZ Zadelhoff en werkt sinds 2017 bij BDO Accountancy, Tax & Legal B.V. in de Real Estate Valuation Services (REVS) praktijk. 

BDO REVS biedt kwaliteitsborging rondom de waarde(ring) van vastgoed. REVS ondersteunt de BDO Audit & Assurance praktijk bij de controlewerkzaamheden voor de financiële jaarverslaggeving van onder andere institutionele beleggers en woningcorporaties. Daarnaast adviseert REVS over (fiscale) vastgoedwaarderingsvraagstukken, lokale heffingen en milieu- en energiebelastingen, biedt ondersteuning bij huisvestingsvraagstukken, analyses rondom de verduurzaming van de vastgoedportefeuille en kwaliteitsreviews van hypotheekleningen en -portefeuilles. Ook fiscale en financiële due diligence diensten bij vastgoedtransacties vormen onderdeel van de geboden dienstverlening.

Onder leiding van Joost is BDO REVS in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen team met fiscalisten (WOZ-specialisten), Register-Taxateurs en is REVS in staat om de opleiding van junioren tot Register-Taxateur (meester/gezeltraject) intern te verzorgen. De afdeling kent een gezonde en beheerste groei maar met stevige ambities voor de nabije toekomst die onder Joost zijn leiding verder tot wasdom zullen komen.Reacties


Laatste nieuws