Parkview Gouda: centraal en duurzaam wonen in Goudse Spoorzone

In het hart van de Goudse Spoorzone langs de Harderwijkweg nemen twee eigentijdse gebouwen, die samen 117 appartementen zullen huisvesten, vorm aan. De gedelegeerd ontwikkelaar van dit project is Create Real Estate (CRE).

In nauwe samenwerking met de eigenaar, Gouda Harderwijkweg B.V. (waarvan Building Capital en Family Backed Real Estate de aandeelhouders zijn), en de gemeente hebben zij het ontwerp van deze gebouwen inmiddels verder verfijnd.

Van sociale huur tot betaalbare koop
Deze opvallende ontwikkeling kadert in de verandering van Spoorzone naar een woon- en werkgebied. De woontorens komen op slechts 3,5 kilometer van centrum van Gouda te staan. Ze zijn een diverse samenstelling van (sociale) huur tot (betaalbare) koopwoningen. Dit is uitstekend nieuws voor iedereen die op zoek is naar nieuwe woonruimte.

Omgevingsvergunning ingediend
Op 20 december 2023 tekende de gemeente Gouda en de eigenaar de anterieure overeenkomst. Het is een grote en concrete stap voorwaarts in het realiseren van dit veelbelovende project, waarbij centraal en groen wonen in Gouda's Spoorzone binnen handbereik komt.

Kom meer te weten over het project via www.parkviewgouda.nl.Reacties


Laatste nieuws