Nog tien partijen tekenen voor Wocoda 2025

Nog tien partijen tekenen voor Wocoda 2025

Na het succes van de eerste editie van Wocoda hebben nog eens tien partijen hun deelname aan de editie van 2025 bevestigd. Onder andere Imagine, Rockwool en Vorm sluiten zich aan bij het evenement volgend jaar. Hiermee hebben ruim vijftig partijen zich nu aangemeld als standhouder voor de tweede editie, die op 30 januari 2025 in de Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt. Wocoda is aan het uitgroeien tot de 100% woningmarktbeurs in Nederland waar overheid, corporaties en marktpartijen elkaar ontmoeten.

De tien meest recente partijen die hun toezeggingen hebben gedaan zijn RockWool met Rockzero, Imagine Home, Reboxd, Lundell X MOD, Moos, Startblock, Aanplakken, Vorm, Van den Nagel Modulaire Bouw en Tala.

 


Ondertekening Imagine Home

Wocoda 2025
Door de grote belangstelling en wachtlijsten voor de eerste editie, is eerder al besloten voor de tweede editie op 30 januari 2025 op zoek te gaan naar een grotere locatie. Die is gevonden op de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Daar kunnen twee keer zoveel standhouders terecht en ook het aantal congreszalen voor de kennissessies verdubbelt van drie naar zes. Lees hier meer over Wocoda 2025.

Hoofdfoto: Ondertekening Rockwool met Rockzero

Benieuwd naar Wocoda? Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de eerste editie.
 

 Reacties


Laatste nieuws