Uw bedrijf ontvangt nu nog de gratis nieuwsbrief

Wat verandert er voor u in 2012?

Vastgoedjournaal heeft in 2011 een flinke groei doorgemaakt ondanks de moeilijke vastgoedmarkt. Het is dan ook duidelijk dat de vastgoedmarkt in roerige tijden baat heeft bij een medium dat snel weet in te spelen op trends en u daarover adequaat en snel weet te informeren. Vastgoedjournaal zal daarom in het nieuwe jaar extra journalisten inzetten om de kwaliteit van de berichtgeving naar een nog hoger niveau te brengen. 

Vastgoedjournaal zal in 2012 meer gaan focussen op de betaalde nieuwsdiensten van VJ Profs. Dat betekent dat de frequentie van uw huidige gratis nieuwsbrief flink omlaag zal gaan. 

Uw onderneming heeft zich nog niet geregistreerd als lid van VJ Profs. Wanneer u volgend jaar dagelijks volledig op de hoogte wenst te blijven van de trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector, meld u dan nu aan voor onze EINDEJAARSACTIE!

Wat krijgt u voor een bedrijfslidmaatschap van VJ Profs?

- Elke middag de nieuwsbrief.

- Twaalf maal per jaar het VJ E-Magazine.

- Wachtwoord voor de website voor al het nieuws en research.

- Uw bedrijfsprofiel staat tot eind 2012 online op onze druk bezochte website.

- Het bedrijfsabonnement is te gebruiken door al uw collega's.

- U leest nog dit jaar geheel gratis en volgend jaar met flinke korting.

Normaal kost een jaarabonnement op VJ Profs €355, nu bij deze actie €245. Indien u hiervan wenst te profiteren, stuur dan een mail naar info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp VJ 2012. Wij kunnen u dan al vandaag aansluiten op ons snelgroeiende netwerk.

 

Met vriendelijke groet,

www.vastgoedjournaal.nl 

Het VJ Team

 



Reacties


Laatste nieuws