U kunt weer stemmen op de Beste Vastgoedfonds Aanbieder

De verkiezing voor de Award voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2011 is weer gestart. Lezers en abonnees van Vastgoedjournaal kunnen opnieuw hun keuze gaan maken. De Award, een jaarlijks initiatief van Vastgoedvergelijker.nl, komt tot stand door middel van een benchmarkonderzoek onder vastgoedbeleggers onder leiding van het gerenommeerde adviesbureau Baken Adviesgroep.

Het afgelopen jaar won aanbieder Kadans Vastgoed de Award voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2010. De prijs bestaat uit een trofee en een prijzenpakket.

U kunt HIER stemmen.

Het onderzoek is gericht op de kwaliteit van de dienstverlening door de aanbieders van vastgoedfondsen. Dit wil zeggen hoe tevreden bent u met uw aanbieder? Er wordt niet alleen gekeken naar het behaalde rendement maar ook naar bijvoorbeeld de informatievoorziening, de afhandeling van klachten, etc. etc. Stuk voor stuk zaken die ook zeker van belang zijn voor een goede relatie met de aanbieder van het vastgoedfonds. Of de dienstverlening van uw aanbieder nog voor verbetering vatbaar is zal haarfijn tot uitdrukking komen in het benchmarkonderzoek.

 

Reacties