Bouwfonds REIM verkoopt bedrijfscomplex Moerdijk van bijna 10.000 m2

Fondsmanager Bouwfonds REIM heeft haar bedrijfscomplex aan de Oostelijke Randweg 42A in Moerdijk verkocht aan S&H Tyres. Het complex bestaat uit vier units van in totaal circa 8.000 m² bedrijfsruimte en circa 1.850 m² kantoorruimte. Bouwfonds REIM werd geadviseerd door CBRE en DTZ Zadelhoff.

Met deze verkoop heeft Bouwfonds REIM het tweede object uit Distrifonds I CV verkocht. Dit vastgoedfonds bestaat volledig uit bedrijfsmatig onroerend goed gelegen in het havengebied van Moerdijk. Ook de twee resterende objecten in dit fonds worden verkocht.

Een deel van het complex is momenteel in gebruik door Gondrand Traffic. S&H Tyres zal deze locatie op termijn zelf gaan gebruiken. De distributeur van autobanden is in 2002 gestart. S&H Tyres heeft voor een nieuwe ruimere locatie gekozen, omdat het bedrijf de opslag van banden in eigen beheer gaat nemen. In het voorjaar van 2012 verwacht S&H Tyres zich, samen met haar dochteronderneming Tyres in Stock, in Moerdijk te vestigen. Distrifonds I CV is een van de twee logistieke vastgoedfondsen van Bouwfonds REIM.

 

.

 

 



Reacties


Laatste nieuws