Boxcomplex lanceert nieuw project met 7,5 procent huurrendement

Wilt u veilig beleggen in vastgoed met 7,5 procent huurrendement? Dan is het investeren in de bedrijfs-/opslagunits van Boxcomplex een hele goede keuze. Boxcomplex bedrijfs-/garageboxen kennen een waardestijging van circa drie procent tot vijf procent op jaarbasis, over de lange termijn. Interessant dus voor bedrijven én particulieren die willen beleggen met weinig risico en een mooi rendement.

Boxcomplex verkoopt een maximaal aantal boxen aan beleggers; de rest van de boxen is bedoeld voor eigen gebruik. Daardoor hebben de bestaande parken een bezettingsgraad van ongeveer 97 procent. Doe hier uw voordeel mee. Daarbij heeft u volledig eigendom op de grond volgens het Nederlands Appartementsrecht.

Waarom investeren in een garagebox?

  • Waarde
    Garageboxen zijn minder gevoelig voor de prijs/ waarde schommelingen zoals bekend in de woningmarkt
  • Lage kosten
    Lage (onderhouds)kosten door het relatief eenvoudige vastgoed
  • Lage instap
    U kunt al een garagebox kopen vanaf 15.900,- euro excl. btw
  • Zorgeloos
    Door een actieve en professionele VvE die het parkonderhoud regelt en het verhuurbeheer dat desgewenst uit handen gegeven kan worden zijn garageboxen een zorgeloze investering
  • Indexering
    Jaarlijks kan de huurprijs van de verhuurde garagebox geïndexeerd worden waardoor het rendement toeneemt
  • Stabiel rendement
    Beleggen in garageboxen geeft een stabiel rendement zeker ten opzichte van aandelen en obligaties

De garageboxen van Boxcomplex zijn van hoge kwaliteit, staan op een afgesloten, goed beveiligd en verlicht terrein, zijn voorzien van gemeenschappelijke sanitaire ruimte, hebben een eigen huisnummer, postbus en zijn 24/7 bereikbaar. Boxcomplex heeft tien jaar kennis en ervaring in de ontwikkeling, bouw, nazorg en gebruikerservaringen met deze opslagfaciliteit. Koopt u bij Boxcomplex een nieuwbouw garagebox, dan verzorgt Boxcomplex de eerste verhuur geheel gratis.

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden en wilt u meer informatie over beleggen, kijk op de website https://boxcomplex.nl/beleggen/.

U kunt ook bellen, mailen of appen. Benieuwd naar de boxen en locaties? Boxcomplex maakt graag, geheel vrijblijvend een afspraak met u op één van de parken.



Reacties


Laatste nieuws