Gemeente Oldenzaal koopt kantoren en bedrijfsruimte Plasticon

Plasticon heeft haar bedrijfscomplex aan de Parallelstraat 40-52 in Oldenzaal verkocht aan de gemeente Oldenzaal. Het complex bestaat uit twee kantoorgebouwen met een totale oppervlakte van circa 1.150 m² en 7.000 m² bedrijfsruimte. Het geheel ligt op een kavel van 2,1 hectare. Het object zal door Plasticon langjarig worden terug gehuurd.

Aan de Parallelstraat zijn zowel het hoofdkantoor van Plasticon Europe gevestigd als het kantoor en productielocatie van Plasticon Netherlands. Plasticon Europe is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van custom-engineered Glassfibre Reinforced Plastics (GRP) en thermoplastische producten voor met name corrosie resistente industriële applicaties. De Plasticon Europe groep heeft diverse vestigingen in Europa, Amerika en Azië. De groep heeft ongeveer 900 medewerkers in dienst.

Met de aankoop van dit object verkrijgt de gemeente Oldenzaal een belangrijke (eigendoms)positie in het herontwikkelingsgebied Oldenzaal Centraal. Het betreft een groot terrein van circa 38 hectare rondom het NS-station in Oldenzaal dat op termijn wordt ingericht en ontwikkeld tot woongebied.

DTZ Zadelhoff trad bij deze transactie op namens de verkoper Plasticon.Reacties


Laatste nieuws