Scala Projects koopt café en zalencentrum in Enter

Uniek Bedrijfsmakelaars heeft afgelopen tijd verschillende bedrijfs- en winkelruimtes verkocht en verhuurd. De meest recente transacties zijn hier op een rij gezet.

Almelo
Stichting Almelo Doet Mee heeft een kantoorruimte van circa 95 m2 gehuurd aan het Zwanenbelt 39. De verhuurder is de Almelose woningstichting Beter Wonen.

Eibergen
Adem House huurt circa 135 m2 horeca- en commerciële ruimte op de begane grond en circa 46 m2 op de eerste verdieping van de Hagen 18. De huurovereenkomst is aangegaan voor een periode van vijf jaar/

Enschede
Een webshop huurt aan de Lenteweg 52 circa 120 m2 kantoorruimte van Labora Quadratum. De huurovereenkomst gaat in per 1 januari 2024 voor een onbepaalde tijd. 

Enter
Uniek Bedrijfsmakelaars heeft namens de eigenaren van café/zalencentrum Ten Berge-De Krol bemiddeld bij de verkoop van de opstallen aan de Dorpsstraat 158-158A-158C. Het object bestaat uit onder andere een café, zalencentrum en cateringbedrijf De Kröl, een ruime woning en daarnaast nog een separate bovenwoning, gelegen op een perceel van circa 1.163 m2. De nieuwe eigenaar wil er een nieuwbouw zorgcomplex realiseren.

Een bedrijfsruimte van circa 60 m2 aan De Bree 4 is namens een particuliere verkoper verkocht aan een particuliere belegger.

Lammertink Isolatie huurt een bedrijfsruimte van circa 300 m2 aan de Vonderweg 15. De huurovereenkomst is aangegaan voor een termijn van 5 jaar.

De Vos Vloeren heeft een bedrijfsruimte van circa 215 m2 aan de Vonderweg 15B gehuurd van Maatschap AM Vastgoed. 

Hardenberg
Van Haren Schoenen huurt circa 564 m2 winkelruimte aan de Markt 56 voor een periode van vijf jaar. Eigenaar van dit winkelcentrum is Kroonenberg Groep.

Hengelo
Uniek Bedrijfsmakelaars heeft namens de zittend huurder Eco Control Kozijnen de bedrijfsruimte aan de Opaalstraat 9 verhuurd aan technische groothandel Pritech. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 183 m2 op de begane grond en circa 25 m2 op de verdieping. 

Uniek Bedrijfsmakelaars heeft aan de Aquamarijnstraat 155 in Hengelo een huurovereenkomst gesloten met een groothandel in de foodindustrie. De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van circa 1.140 m2 en bestaat uit bedrijfs- en kantoorruimte. De huurovereenkomst gaat in per 1 augustus 2024 voor de duur van vijf jaar.

Nijverdal
Een particuliere belegger heeft aan de Rudolf Dieselstraat 1-05 een bedrijfsruimte van circa 55 m2 en circa 38 m2 kantoorruimte op de eerste etage gekocht.

Raalte
Hoofd en Hart Bewindvoering huurt circa 183 m2 kantoorruimte aan de Meidoornlaan 26. Uniek Bedrijfsmakelaars trad op namens verhuurder een particuliere belegger.

Winterswijk
Uniek Bedrijfsmakelaars heeft aan de Misterstraat 40-40i te Winterswijk een winkel van circa 155 m2 met 29 m2 opslagruimte met daarboven een woonruimte van circa 165 m2 op een kavel van circa 196 m2 verkocht namens een particuliere aan eveneens een particuliere belegger. De winkelruimte is langjarig verhuurd aan Rituals en de woonruimte wordt ten tijde van de koop te huur aangeboden. Reacties


Laatste nieuws