Succesvolle zussen Maarsen winnen Regus Vastgoed Award

De directie van Maarsen Groep, bestaande uit de zussen Monique en Nicole Maarsen, heeft de Regus Vastgoed Award gewonnen. Gisteravond ontvingen zij uit handen van Eduard Schaepman, algemeen directeur van Regus Nederland, de prijs voor de meest succesvolle vastgoedman of -vrouw van het jaar. 

In Château Moeke Spijkstra in Blaricum werd de prijs uitgereikt tijdens de jaarlijks terugkerende Regus Vastgoed Happening. Maarsen Groep werd gekozen vanwege hun ondernemende en innovatieve blik op commercieel vastgoed. Het vastgoedfeest voor de top van de Nederlandse vastgoedwereld werd dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Regus, wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen.

Monique Maarsen, mede-directeur Maarsen Groep: “We zien om ons heen veel traditionele partijen die vast blijven houden aan modellen die niet meer van deze tijd zijn. We zijn bij Maarsen Groep continu bezig om op een innovatieve en ondernemende manier naar projectontwikkelen in combinatie met beleggen te kijken. Die scherpte is nodig in de huidige markt. We zijn dan ook erg vereerd met deze mooie prijs van Regus. Het sterkt ons in onze visie en huidige manier van werken.”

Eduard Schaepman: “Het was wederom een zeer geslaagde avond. De vastgoedwereld heeft het niet gemakkelijk. Toch zijn er veel partijen die zich positief onderscheiden; juist in deze moeilijke markt. Dat is ook de gedachte achter de Regus Vastgoed Award. Het stimuleren en belonen van innovatieve ideeën en flexibiliteit. De markt reageert op dit moment nog te langzaam op de enorm snelle veranderingen die gaande zijn. Gelukkig zijn er ook organisaties die echt kijken naar de behoeften van klant en daar ook hun bedrijfsvoering op aanpassen. Die partijen zullen een voorsprong nemen op de rest. De visie van Monique en Nicole Maarsen vind ik daar een uistekend voorbeeld van.”

Naast voorzitter Huib Boissevain bestond de jury uit de oud-winnaars van de Award: Luigi Prins, Lesley Bamberger, Roeland Voerman en Cor van Zadelhoff. Zoals ieder jaar werden de genomineerden geselecteerd op basis van de vijf F’s: Fun, Flexible, Fair, Focussed en Fast moving. Dit jaar keek de jury ook in het bijzonder naar criteria als Duurzaamheid, Degelijkheid, Creativiteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Maarsen Groep werd uiteindelijk gekozen door de aanwezige vastgoedtop die bij aanmelding voor hun persoonlijke favoriet konden kiezen. De overige genomineerden waren Henk Jagersma van Achmea Vastgoed en Jan Zeeman van Green Real Estate.



Reacties


Laatste nieuws