Biobased, ecologisch en circulair bouwen: Roep om nieuw leiderschap

Biobased, ecologisch en circulair bouwen: Roep om nieuw leiderschap

Wil je je kennis en netwerk met betrekking tot biobased en circulair bouwen verbreden? Kom dan op donderdag 7 december naar De Reehorst, kantoor Triodos Bank in Driebergen-Rijsenburg.

Om de bouwtransitie verder vorm te geven en te versnellen, zullen we niet alleen kennis moeten delen en de samenwerking binnen de keten verder moeten versterken. We hebben ook nieuwe leiders nodig. Leiders met lef; die willen aantonen en laten zien dat het anders kan. Dat we duurzaam kunnen bouwen, werken en wonen, met oog voor zowel klimaat en milieu als sociale en gezonde omstandigheden.

Sprekers
Tijdens deze middag zullen drie ‘koplopers’ het podium betreden. Cor van Oers zal vertellen over hoe de Biobased Innovations Garden is uitgegroeid tot de kraamkamer voor innovatie in de teelt en toepassing van nieuwe groene grondstoffen. Hans Stegeman zal als hoofdeconoom van Triodos Bak zijn licht laten schijnen op leiderschap in transitie. En Dorine Peters zal laten zien dat je als opdrachtgever een grote rol kan spelen in het versnellen van de noodzakelijke veranderingen naar een meer duurzame wereld. 

Het event is erop gericht om verschillende partijen uit de keten bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden; van de agrarische sector en verwerkers tot projectontwikkelaars, architecten, vastgoedbeleggers en bouwbedrijven. We hopen zowel ondernemers/partijen te verwelkomen die al overtuigd zijn en ervaring hebben met biobased, ecologisch en circulair bouwen als ondernemers/partijen die nog nieuwsgierig en afwachtend zijn.

Lees op onze website het uitgebreide programma en meld je aan. Kom je ook?Reacties


Laatste nieuws