Caroline Kievit (Corio) vastgoedvrouw van het jaar

Caroline Kievit (foto), COO bij Corio Nederland is tijdens de najaars-bijeenkomst van het vastgoedvrouwennetwerk DWIRE uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2011. Zij ontving de prijs in de vorm van een architectuurfoto van gebouw Casa Confetti in Utrecht uit handen van juryvoorzitter Jenny Vermeeren, regiodirecteur Woonstad Rotterdam en vastgoedvrouw 2010.

Door leden van DWIRE en dames en heren uit de vastgoedbranche die geen lid zijn van DWIRE, waren vrouwen genomineerd die een belangrijke, opvallende, bijzondere of creatieve bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse Vastgoedmarkt.

Een vakkundige jury bestaande uit Jenny Vermeeren, Lilian ter Doest commercieel directeur Annexum, Sophie van Baasbank advocaat bij het Ministerie van Financiën en Renske Miedema makelaar en taxateur bij Miedema Makelaardij, selecteerde uit alle inzendingen een shortlist van drie kandidaten. Naast Caroline Kievit waren genomineerd Annelou de Groot, directeur Dynamis en Petra Rutten, directeur maatschappelijke ontwikkeling Proper Stok.

Op grond van een stemming onder dames en heren in het vastgoed (wel en niet leden) en op basis van een aantal criteria, zoals leiderschap, visie, zakelijke en maatschappelijke invloed/betrokkenheid, organisatietalent, ambassadeursschap, persoonlijkheid en eigenschappen als dynamisch, creatief, innovatief, lef en doorzettingsvermogen, koos de jury uiteindelijk voor Caroline Kievit als grote winnaar. De jury roemde haar vanwege het feit dat zij “een heldere visie heeft op de maatschappelijke rol van winkelcentra waardoor ze economisch beter renderen en deze visie combineert met dienend leiderschap. Zij is een bruggenbouwer pur sang en is maatschappelijk zeer betrokken, wat zich onder andere uit in haar inzet voor het duurzaam ontwikkelen van retail. Zij is gericht op innovatie en in staat om vooruitgang te boeken. Een actieve vrouw met een ‘hands on’ mentaliteit en een groot netwerk”, aldus het juryrapport. 



Reacties


Laatste nieuws