Vastgoedjournaal lanceert geheel nieuwe Vastgoedvacaturebank

De Vastgoedvacaturebank, de grootste en meest volledige databank met vastgoedvacatures, is vanaf vandaag geheel herzien en compleet gerestyled. Op www.vastgoedvacaturebank.nl, een initiatief van Vastgoedjournaal, kan nu nog gemakkelijker naar recente vastgoedgerelateerde vacatures worden gezocht.

Behalve een nieuw uiterlijk is de Vastgoedvacaturebank vooral veel handzamer en toegankelijker geworden, zowel voor de zoekers als aanbieders van vacatures. De Vastgoedvacaturebank heeft prominent op de website de meest actuele vacatures staan. Via een zoekfunctie kan vervolgens meer gericht naar een specifieke functie worden gezocht. Zoekers kunnen zich gratis inschrijven en hun CV meesturen.

Onder de aanbiedende partijen met vacatures bevinden zich zowel gerenommeerde werving-  & selectiebureaus als vastgoedbedrijven die vacatures te vergeven hebben. Ook zullen diverse werving & selectiebureaus met regelmaat een weblog verzorgen over hun visie op de arbeidsmarkt voor vastgoedfuncties. Vanzelfsprekend zullen zij ook de betere sollicitatietips met de lezers delen.

De Vastgoedvacaturebank kent een aantrekkelijk tariefsysteem voor het plaatsen van vacatures. Al vanaf €375 komt een vacature een kwartaal lang onder de aandacht van meer dan 110.000 vastgoedprofessionals per maand. Zo zullen de vacatures ook meegenomen worden in de dagelijkse nieuwsbrief van Vastgoedjournaal.

Voor meer informatie: www.vastgoedvacaturebank.nl

Reacties