Van Hugo tot huisjesmelker: de oplossingen in de Nederlandse vastgoedmarkt

Na twee succesvolle edities vindt nu het derde Vastgoedcongres op 11 oktober plaats met als dagvoorzitters Jort Kelder en Maarten de Gruyter.

Op het congres krijgen startende vastgoedondernemers inzicht hoe te investeren in Nederlands en buitenlands vastgoed. Ook voor geoefende ondernemers biedt deze dag kansen: een inspirerende line-up aan vastgoedprofessionals zoals Peter Boelhouwer, Hans de Geus en Martijn Lentze geven inzicht in de verwachtingen van de vastgoedmarkt. Met indrukwekkende sprekers belooft het congres een schat aan kennis en netwerk te geven aan de deelnemers.

Deelnemers aan het Vastgoedcongres kunnen kiezen uit achttien verschillende kennissessies met onderwerpen als het verduurzamen van het vastgoed, praktische oplossingen in de nieuwe juridische en fiscale wetgeving, het diversifiëren van de portfolio, investeren in zorg- en recreatiewoningen en het investeren in het buitenland zoals Spanje, Portugal, Dubai en de Nederlandse Caraïben. Deze kennissessies worden o.a. gegeven door Roland Kahn, Willem Middelkoop, Won Yip en Arnold van Hengstum. Ook het splitsen, verduurzamen, optoppen en transformeren van vastgoed zal in de kennissessies aan de orde komen.

Het Vastgoedcongres zal worden afgesloten door vastgoednestors Cor van Zadelhoff, David Hart en Jan-Wieger van der Linden. Dankzij de bijdragen van experts uit verschillende facetten van de vastgoedwereld, zoals succesvolle en ervaren investeerders, Quote-500 ondernemers, hoogleraren, politici, economen, fiscalisten en andere experts, zullen de deelnemers geïnspireerd naar huis gaan.

Ook deze derde editie van het Vastgoedcongres wordt georganiseerd door Thierry Stokkink, directeur van Thuiz Hypotheken en Vastgoed Community. Stokkink is zelf vastgoedondernemer en podcast-host. 'Het doel van het Vastgoedcongres 2023 is de verbinding tussen de vastgoedondernemers onderling en de samenleving te verbeteren. Er is een problematisch woningtekort en vastgoedondernemers kunnen een constructieve bijdrage bieden om het evenwicht in de woningmarkt te verbeteren. Wij zijn net zo hard nodig om het woningtekort te verminderen als de institutionele beleggers en de woningcorporaties.'

Reacties