SPIE en MPL slaan handen ineen: 'Een PSIM cloudrevolutie voor data-gedreven werken'

Technisch dienstverlener SPIE Nederland en MPL hebben een partnerschapsovereenkomst met elkaar afgesloten. Dit partnerschap belooft niet alleen de veiligheid en efficiëntie van slimme gebouwen te verbeteren, maar ook de manier waarop we ze begrijpen en beheren. Beide partijen leggen in de volgende bijdrage uit waarom. 

In de snel evoluerende wereld van technologie en digitalisering is samenwerking essentieel om voorop te blijven lopen. SPIE Nederland B.V., een toonaangevend bedrijf op het gebied van multi-technische dienstverlening, heeft onlangs een veelbelovende partnerschapsovereenkomst ondertekend met MPL Groep ( Smart Security, Smart Data). Zij staan bekend om hun geavanceerde PSIM cloudoplossingen met Winguard. Deze samenwerking belooft een revolutie te ontketenen in data-gedreven werken en biedt klanten een scala aan voordelen en inzichten, waar zij graag over vertellen.

Om inzicht te geven worden hieronder een aantal unieke mogelijkheden en voordelen van deze dienstverlening toegelicht. De Business Unit Fire Protection & Security voorziet u graag van dit nieuwe portfolio. 

De kracht van PSIM Cloudoplossingen
De moderne zakelijke omgeving vereist dat organisaties constant innoveren om competitief te blijven. PSIM is een innovatieve technologie die het beheer en de coördinatie van verschillende beveiligingssystemen in een gebouw stroomlijnt. Denk aan brandmeldinstallaties, sprinklerinstallaties, toegangscontrole, videobewaking, alarmsystemen, gebouwbeheer systemen en meer. Deze worden allemaal gecentraliseerd in één geïntegreerd cloud platform. SPIE Nederland B.V. begrijpt het belang van technologische vooruitgang en heeft daarom besloten om een strategische samenwerking aan te gaan met MPL Groep - een toonaangevend bedrijf op het gebied van PSIM en bijbehorende integraties.

Winguard As a Service: De Toekomst van data-gedreven werken
Een van de opvallendste aspecten van deze partnerschapsovereenkomst is de integratie van 'Winguard As a Service', een geavanceerde PSIM cloudoplossing aangeboden door de MPL Groep. Deze service is een volgende stap voor data-gedreven werken binnen organisaties. Winguard As a Service biedt een scala aan voordelen, waaronder:

Flexibiliteit: Het Winguard Platform As a Service maakt het mogelijk om PSIM-technologie te implementeren en aan te passen aan de specifieke behoeften van een slim gebouw, waarbij veranderingen in de toekomst geen probleem zijn. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe beveiligingsfuncties of het integreren met andere systemen, de flexibiliteit is ongeëvenaard.

Schaalbaarheid: Slimme gebouwen evolueren voortdurend. Met het Winguard Platform As a Service kunnen organisaties moeiteloos opschalen naarmate hun behoeften groeien. Of het nu gaat om het beheren van een klein kantoorgebouw of een uitgebreid bedrijfspand, het systeem groeit met u mee.

Efficiëntie: PSIM in combinatie met het Winguard Platform As a Service verbetert de operationele efficiëntie van slimme gebouwen aanzienlijk. Beveiligingsincidenten kunnen sneller worden gedetecteerd en afgehandeld, wat de veiligheid van het gebouw en de mensen die erin werken aanzienlijk verbetert. Tevens kan het assisteren bij het outsourcen van uw beveiliging.

Gegevensintegratie: De integratie van PSIM met Winguard Platform As a Service maakt gegevensintegratie mogelijk op een manier die voorheen onmogelijk was. Dit betekent dat relevante gegevens vanuit verschillende systemen samenkomen, waardoor beheerders een holistischer beeld van de situatie krijgen. (tekst gaat verder onder de afbeelding).

De voordelen voor klanten
Klanten van SPIE Nederland B.V. zullen profiteren van deze geavanceerde technologieën die hun slimme gebouwen naar een hoger niveau tillen. Hier zijn enkele specifieke voordelen voor klanten:

Toekomstbestendigheid: In de snel veranderende wereld van slimme gebouwen is toekomstbestendigheid cruciaal. De combinatie van PSIM Winguard Platform As a Service zorgt ervoor dat organisaties klaar zijn voor de uitdagingen en kansen die de toekomst biedt.

Verbeterde Beveiliging: Met Platform As a Service kunnen klanten hun beveiligingsmaatregelen versterken en snel reageren op potentiële bedreigingen.

Efficiënter Beheer: Het geïntegreerde systeem vereenvoudigt het beheer van slimme gebouwen, waardoor beheerders tijd en moeite besparen.

Schaling zonder Grenzen: Klanten kunnen hun slimme gebouwen moeiteloos uitbreiden zonder de complexiteit van traditionele beveiligingssystemen.

Data-driven besluitvorming: Door gegevensintegratie krijgen klanten diepgaand inzicht in hun gebouwen, wat resulteert in slimmere beslissingen en efficiënter gebruik van middelen. Ook met betrekking tot duurzaamheid.

De samenwerking tussen SPIE Nederland B.V. en MPL Groep is het startschot van een mooie ontwikkeling naar de toekomst van veilige en slimme gebouwen. PSIM Winguard Platform As a Service brengt flexibiliteit, schaalbaarheid en geavanceerde beveiliging samen waardoor organisaties klaar zijn om te gedijen in de steeds veranderende wereld.

Hoofdfoto: v.l.n.r. Marcel Verweij (SPIE Nederland B.V.) & Marcel Lenters (MPL Groep)

Reacties