Overname vergroot marktpositie Breijer in onderhoud en vastgoedbeheer

Breijer Bouw en Installatie, onderdeel van Facilicom Services Group, heeft Asset Facility Management BV uit Uden per medio 2011 overgenomen. Asset is een adviesorganisatie op het gebied van onderhoud en beheer van gebouwen. Het bedrijf telt circa 35 medewerkers die heel Nederland als werkgebied hebben. Asset werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in de non-profit-sector, zoals gemeenten, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en zorginstellingen.

De activiteiten van Asset vormen een goede uitbreiding op de activiteiten van Breijer, in het bijzonder op het gebied van onderhoud. Omdat Asset nauw betrokken is bij de voorbereiding en het uitbesteden van onderhoud heeft Breijer door deze overname extra mogelijkheden gekregen voor uitbreiding en versterking van zijn omzet.

Voormalig eigenaar, Fons Haen, blijft nog enkele jaren als directeur aan Asset verbonden om het bedrijf in samenwerking met Breijer verder uit te bouwen. Vooralsnog blijft Asset onder eigen naam en identiteit werken, om hiermee zijn onafhankelijke positie op de onderhoudsmarkt waar te maken. De komende maanden zal er hard gewerkt worden om de activiteiten van Breijer en Asset zodanig op elkaar af te stemmen, dat dit tot een maximaal resultaat zal leiden.

Reacties