FMT vastgoedbeheer neemt andere leegstandsbeheerder over

FMT vastgoedbeheer heeft de activiteiten van leegstandbeheerder Schrader & Schrader Amsterdam BV overgenomen. Deze overname past binnen de ingezette groei- en ontwikkelingsstrategie van FMT. Fons Schrader, oprichter en directeur van Schrader & Schrader, blijft aan FMT verbonden als strategisch adviseur.

FMT vastgoedbeheer is een van de grotere beheerders van leegstaand vastgoed in Nederland. Met kantoren verspreid over het land voert FMT in veel regio's de markt aan. Schrader & Schrader is al ruim dertig jaar actief als leegstandbeheerder en heeft met name in de regio Amsterdam een sterke positie. In de afgelopen jaren werkten beide bedrijven regelmatig samen. Deze samenwerking heeft de basis gelegd voor de overname. Fons Schrader, oprichter en directeur van Schrader & Schrader, blijft aan FMT verbonden als strategisch adviseur.

Met de overname worden het werkgebied en de marktpositie van FMT vooral in de regio Amsterdam fors uitgebreid. Vorig jaar al fuseerde FMT met NAK leegstandsbeheer. Deze stappen passen binnen de groei- en ontwikkelingsstrategie van FMT.Reacties


Laatste nieuws