LVDH Finance breidt vastgoedfinanciering uit met een tweejarige optie

LVDH Finance, een financiële organisatie voor kortlopende zakelijke vastgoedfinanciering, breidt haar productaanbod uit. Naast het initiële aanbod van eenjarige leningen, biedt het bedrijf vastgoedontwikkelaars nu ook financiering tot twee jaar.

Sinds 2022 is de Nederlandse economie onderhevig aan diverse economisch en politieke ontwikkelingen zoals rentestijgingen, de beschikbaarheid van materialen en de onzekerheid op fiscaal en politiek vlak. Naar verwachting zal dit ook gedurende 2023 grootse invloed hebben op de vastgoedmarkt. Niet enkel op het aantal projecten dat zal worden verwezenlijkt, ook wordt de looptijd beïnvloed, zo merkte LVDH Finance. Waar kortlopende leningen van één jaar voorheen ruim voldoende waren, blijken steeds meer ontwikkelaars van commercieel vastgoed op zoek naar een ruimere looptijd van de financiering. Op basis van deze ontwikkelingen en vraag uit de markt besloot LVDH Finance haar productaanbod uit te breiden. Vanaf nu biedt het bedrijf zowel financiering voor projecten met een looptijd van één, als twee jaar.

Verschillende financieringsbehoeften
'Bij LVDH Finance begrijpen we dat verschillende projecten verschillende financieringsbehoeften hebben. Met een uitbreiding van ons aanbod naar tweejarige leningen komen wij hierin tegemoet. Zo streven we ernaar om onze klanten meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden te bieden, vooral in deze tijd waarin de vraag naar betrouwbare financieringsoplossingen groter is dan ooit', aldus operationeel directeur van LVDH Finance, Jeroen Immink.

De aanpak van het bedrijf die wordt gekenmerkt door ervaring, betrouwbaarheid, snelheid en daadkracht blijft ongewijzigd. Doordat het bedrijf volledig onafhankelijk opereert, wordt ook bij de tweejarige leningen in de meeste gevallen binnen 24 uur een voorstel uitgebracht, waarna binnen vijf werkdagen de benodigde stappen voor de realisatie bij de notaris kan wordt afgerond. Daarnaast neemt het bedrijf zelf ook deel in elk project dat wordt gefinancierd.Reacties


Laatste nieuws