Ontdek PropertEye, de slimme alles-in-1 app voor vastgoedbeleggers

Ben jij een particuliere woningbelegger op zoek naar de ideale belegging? Wil je jouw vastgoedportefeuille uitbreiden, beheren of verkopen met gemak en professionaliteit? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: PropertEye, de slimme alles-in-1 app die alles biedt wat je nodig hebt voor succesvol vastgoedbeleggen.

Met PropertEye hoef je niet langer verschillende tools en platforms te gebruiken om jouw vastgoeddoelen te bereiken. Wij bieden een allesomvattend pakket zonder limieten, speciaal ontworpen voor zowel beginnende als professionele vastgoedbeleggers. En het beste van alles? Je kunt maandelijks opzeggen. Voor slechts 69 euro per maand (incl. BTW) krijg je toegang tot de complete functionaliteit van PropertEye.

Vind: ontdek de kansen in de markt
Het vinden van de juiste kansen in de vastgoedmarkt kan een uitdaging zijn. Daarom hebben we Vind ontwikkeld, een slimme zoekfunctie die je helpt bij het vinden van geschikte beleggingen. Met Vind heb je realtime inzicht in het nieuwe en complete aanbod van de Nederlandse woningmakelaardij, vaak nog voordat het op sites als Funda wordt geplaatst. Bovendien bieden we ook off-market aanbod van dealsourcers en beleggers die hun assets willen verkopen. Je ziet in één oogopslag of het aanbod voor jou aantrekkelijk is.

Hoe werkt het? Stel je investeringsprofiel in met je gewenste rendement, zoekgebied en prijssegment. PropertEye gaat vervolgens voor jou aan het werk. Bij elke match geeft de app direct de noodzakelijke huurprijs weer om jouw rendement te behalen en laat het zien of deze marktconform is. Met een handige slider kun je de huurprijs aanpassen en direct zien wat de impact is op je risico en rendement. Daarnaast laat PropertEye direct zien of de huur voldoet aan het puntensysteem van het woningwaarderingsstelsel, wel zo makkelijk!

Koop: professionele analyses voor verstandige aankopen
Heb je een interessant pand gevonden? Met onze functie Koop kun je een grondige beoordeling maken voordat je een aankoopbeslissing neemt. Je kunt een professionele rendementsanalyse maken van de geselecteerde woning door gegevens over de aankoop, financiering en exploitatiekosten in te voeren. Zo zie je direct of je rendementsdoel wordt behaald en krijg je inzicht in de verwachtingen voor de komende 20 jaar. Met Koop weet je meteen of een aankoop voor jou interessant is.

Verhuur: vind snel een goede huurder
PropertEye maakt het verhuurproces eenvoudig en efficiënt. Met de Verhuur-functie vind je snel een goede huurder. Je kunt eenvoudig beeldmateriaal en tekst invoeren om een aantrekkelijke presentatie te maken die je direct kunt delen op verschillende sociale mediakanalen. Via onze partners kun je het pand ook op grote landelijke websites plaatsen. Bovendien bieden we extra services zoals credit checks en puntenanalyses. En zodra je een huurder hebt gevonden, kun je in een handomdraai het passende huurcontract opstellen en digitaal laten ondertekenen.

Beheer: optimaal inzicht in je vastgoedbeleggingen
Het beheer van je vastgoedbeleggingen is van cruciaal belang. Met PropertEye hoef je je geen zorgen te maken. Door een koppeling met je bankrekening krijg je continu inzicht in je kasstroom en en huurbetalingen. Via het dashboard heb je een compleet overzicht, van incasso tot rendement en van de waarde van je portefeuille tot andere belangrijke kengetallen. Wanneer een woning leegkomt, kun je deze direct opnieuw promoten via Verhuur. En als je wilt verkopen, kun je het gratis off-market aanbieden op Vind, waar je gegarandeerd de beste kopers vindt.

PropertEye is meer: jouw specialistische team
Bij PropertEye krijg je toegang tot ons speciaal geselecteerde team van partners die je op verschillende momenten van het vastgoedproces kunnen ondersteunen. Of je nu hulp nodig hebt bij aankoop, verhuur, taxatie, hypotheekadvies, notariële zaken, bouwkundig advies of technisch beheer, ons team van professionals staat voor je klaar. We hebben een netwerk van experts opgebouwd die je kunnen helpen bij elke stap van je vastgoedbeleggingen.

PropertEye is ontwikkeld door drie ondernemers/particuliere beleggers met achtergronden in IT en vastgoed/makelaardij. Vanuit hun eigen praktijkervaring hebben ze waardevolle kennis en hulpmiddelen gebundeld in deze applicatie.

Wacht niet langer en ontdek zelf de kracht van PropertEye. Met onze slimme alles-in-1 app haal je het maximale uit je vastgoedbeleggingen. Meld je vandaag nog aan en neem de controle over je vastgoedportefeuille. PropertEye: jouw sleutel tot succesvol vastgoedbeleggen.

Reacties