Tweede editie van de Bloxs Gamechanger-awards tijdens Provada

En dit zijn de genomineerden

ERP-specialist voor vastgoed Bloxs heeft de genomineerden voor hun Gamechanger award bekendgemaakt. Wie de uiteindelijke winnaars van de twee afzonderlijke categorieën Hyperautomation en Data-Analytics zijn, zal tijdens de Provada duidelijk worden.

Het vooroordeel dat de vastgoedsector conservatief is, is nog steeds gefundeerd. Uit onderzoek is gebleken dat vrijwel alle periodiek terugkerende processen nog steeds volledig of deels handmatig worden uitgevoerd, ook als er met bepaalde software wordt gewerkt. Dit terwijl veel van deze processen inmiddels volledig geautomatiseerd, en dus zonder tussenkomst van mensenhanden, uitgevoerd kunnen worden. Het scheelt tijd, voorkomt fouten en het zorgt ervoor dat werknemers saaie taken kunnen inwisselen voor leuk werk. Allemaal componenten die ervoor kunnen zorgen dat een onderneming groeit, hogere winsten haalt en tevreden medewerkers heeft. Om vastgoedbedrijven die het spel van vastgoedmanagement veranderen te belonen, heeft Bloxs op de Provada in 2022 voor de eerste keer de Gamechanger awards uitgereikt. Dit jaar worden de awards weer uitgereikt. De Gamechanger awards worden uitgereikt in twee categorieën: Hyperautomation en Data Analytics. Inmiddels zijn de genomineerden bekend.

Genomineerden Gamechanger award - Hyperautomation
Vastgoedorganisaties die hun beheer vergaand weten te automatiseren maken het verschil in efficiency en effectiviteit. De koplopers en dus genomineerden voor 2023 zijn:

Deze partijen weten hun groei en ontwikkeling slim te ondersteunen door de kracht van automatisering te gebruiken.

Genomineerden Gamechanger award - Data-Analytics
De vastgoedorganisatie die haar data het best inzichtelijk maakt, en daarmee stuurt op zowel de organisatorische processen als de waarde van het vastgoed, zal de award in ontvangst mogen nemen. Voor de 2023 editie heeft Bloxs de volgende bedrijven genomineerd die middels Data-Analytics een aantoonbaar verschil hebben gemaakt in hun bedrijfsvoering en/of vastgoedportefeuilles:

Alle drie hebben in het afgelopen jaar flinke stappen gezet op het gebied van data en analyse, waarmee ze uitstekende resultaten hebben behaald.

De uitreiking 
Wil je weten wie de winnaars zijn en wat deze vooruitstrevendheid hen oplevert? Kom dan op dinsdag 13 juni om 16.15 uur naar het podium op het innovatieplein Provada Future in hal 11. Tijdens de feestelijke uitreiking worden de awards aan de winnaars overhandigd. Daarbij wordt uiteraard verteld hoe je zelf een echte gamechanger kunt worden en natuurlijk kom je te weten hoe jouw vastgoedorganisatie volgend jaar kan winnen!  

Over Bloxs 
Als dé ERP-specialist voor vastgoed levert Bloxs innovatieve All-in-One Property Management Software voor Vastgoed Beleggings– en Property Management Organisaties. Door het toepassen van Artificial Intelligence en Robotisering zorgt Bloxs ervoor dat vastgoedprocessen en werkzaamheden die nog niet geautomatiseerd konden worden, nu wel volledig geautomatiseerd kunnen worden. Dit noemen zij No Hands Real Estate Management. Hierdoor kan tot wel 100% tijd worden bespaard waardoor vastgoedorganisaties minder kosten hebben en groei kunnen realiseren. Dankzij Data-Analytics kan jouw organisatie vervolgens strategische keuzes maken die volledig zijn gebaseerd op data. Door te werken met Bloxs wordt jouw vastgoedorganisatie een gamechanger in de vastgoedmarkt!



Reacties


Laatste nieuws