29 juni: Apeldoornse Vastgoedborrel

29 juni: Apeldoornse Vastgoedborrel

Op donderdag 29 juni organiseert Vastgoedjournaal de tweede Apeldoornse Vastgoedborrel en u bent van harte uitgenodigd. Deze borrel biedt dé perfecte gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en in contact te komen met de Apeldoornse vastgoedsector.

Of u nu wilt kennismaken met nieuwe gezichten in de branche of uw bestaande relaties wilt versterken, de Apeldoornse Vastgoedborrel biedt u een informele setting waarin dit alles mogelijk is. Het is een onmisbaar evenement als u actief bent in de regio Apeldoorn. 

De toegang is gratis. Kom daarom gezellig langs tussen 17:00 en 19:00 uur en geniet van de hapjes die worden aangeboden door Vastgoedjournaal en gewaardeerde sponsoren, Grehamer & Company en VDF Investments. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar we verzekeren u dat de sfeer en het gezelschap het meer dan waard zijn.

U bent tussen 17:00 en 19:00 uur van harte welkom bij Restaurant De Bon Vivant, gelegen aan de Loolaan 42, 7315 AC Apeldoorn. Wij vragen u wel zich vooraf aan te melden. Dat kan via het formulier op deze webpagina

Reacties