Projectontwikkeling voor de nieuwe generatie

Projectontwikkelaars en aannemers zijn in de vastgoedmarkt meesters in het matchen van vraag en aanbod. Continu kijken zij naar trends, mogelijkheden, demografische kenmerken en woonwensen van (toekomstige) bewoners van hun panden. Tijdens een project krijgen ze te maken met veel verschillende partijen. Dan is het prettig dat je partners hebt die niet alleen met je kunnen meedenken maar die ook een deeltraject volledig uit handen kunnen nemen. Gennu is zo’n partner op het gebied van projectkeukens. En zij leggen graag uit waarom.

Al jarenlang weten projectontwikkelaars ons te vinden voor advies en het delen van vraagstukken over hoe de keukenruimte het beste kan worden ingericht. Maar pas sinds deze maand vinden zij ons onder onze nieuwe bedrijfsnaam Gennu. Vanaf 1 april 2023 hebben Eigenhuis Projecten en Nuva Projecten de krachten namelijk gebundeld. Met de naam Gennu versterken we onze positie als totaalaanbieder van projectkeukens voor ontwikkelaars, corporaties en aannemers.

Elke generatie zijn eigen wensen
Gennu, afgeleid van de generaties van nu, heeft ruim 70 jaar ervaring in de markt van projectkeukens en kent de wensen, ontwikkelingen en gebruiken van vele generaties. Het is juist deze kennis en ervaring waarmee we in een vroeg stadium een ideale sparringpartner zijn voor projectontwikkelaars en aannemers. Centraal staat altijd de vraag: ‘Wat is de beste oplossing voor deze ruimte, in deze regio en voor deze specifieke doelgroep?’ Het ontwerp en samenstelling van de keukens voor elk project worden volledig afgestemd op de projectwensen en die van de doelgroep. Bij Gennu bieden we altijd 100% maatwerk aan. Vanuit een breed uitgebalanceerd assortiment in verschillende prijsklassen, bieden we altijd de meest kwalitatieve oplossing aan, die bijdragen aan waardevermeerdering van het totale project.

Vakkundige begeleiding
Samenwerken met Gennu heeft daarnaast ook praktische voordelen voor ontwikkelaars. Van A tot Z staan we klaar met vakkundige begeleiding. Coördinatie vindt bijvoorbeeld direct vanuit Gennu plaats. Om dit te waarborgen, kent Gennu een uitgebreid team van specialisten. Naast het accountmanagement, werken we met projectcoördinatoren en eigen illustrators. We leveren altijd nauwkeurige en complete 3D-ontwerpen. Verder kennen we voor op de bouw projectleiders en technische adviseurs en verricht het projectsecretariaat de administratieve werkzaamheden.

Gennu helpt partners ook in de communicatie naar de eindgebruiker, onder andere via op maat gemaakte communicatie-ondersteuning zoals beeld en tekst voor verkoopbrochures en projectwebsite, een speciaal voor het project gemaakt inspiratiemagazine en individueel advies aan bewoners.

Gezonder leven
Een van de speerpunten van Gennu is duurzaamheid en milieuvriendelijk ondernemen. Een belangrijk aspect, niet alleen voor projectontwikkelaars maar zeker ook voor bewoners. Zowel Gennu als haar keukenpartners werken zoveel mogelijk samen met duurzame leveranciers. Zo is het keukenmerk Häcker Küchen de eerste keukenproducent ooit die haar productie 100 procent klimaatneutraal realiseert. Daarnaast hebben we ook speciale aandacht voor het binnenhuisklimaat (reduceren fijnstof). Niet voor niets is de Gennu belofte: Met stijlvolle keukens maken we plezierig wonen en gezond leven voor alle generaties mogelijk.



Reacties


Laatste nieuws